Poliția Română derulează, miercuri dimineață, o acțiune de amploare în peste 300 de gări din țară.

 

Poliția Română a anunțat că, timp de patru ore, peste 1.400 de polițiști de la Transporturi, Rutieră și Ordine Publică desfășoară controale în zona a 324 de stații de cale ferată, pentru pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR.

În Prahova, operațiunea a început la ora 6.00, iar la controale participă 16 polițiști din  cadrul Poliției Transporturi și 14 polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, de la structurile de Ordine Publică și Rutieră. IJP Prahova informează că aceștia acționează în stațiile CFR din Ploiești Vest, Ploiești Sud, Mizil, Câmpina și Sinaia, precum și în zonele adiacente ale acestora.

"Se are în vedere depistarea călătorilor frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale", menționează reprezentanții Poliției Române.

În activitățile desfășurate la nivelul județului Prahova  sunt angrenați și cinci jandarmi.

La nivel național, la controale participă jandarmi, polițiști locali și alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Foto: IJP Prahova

Joomla SEF URLs by Artio