Reprezentanții Bergenbier au transmis detalii cu privire la cazul Covid confirmat la nivelul companiei și au precizat că au fost luată măsurile pentru prevenirea răspândirii virusului. Aceștia au dat asigurări că la nivelul fabricii Bergenbier nu există risc de contaminare.

 

"În prezent, colegul nostru este singura persoană din cadrul companiei care manifestă simptome ușoare de COVID-19 și se află în îngrijirea medicilor. Acesta a intrat în contact doar cu un alt coleg de echipă și, preventiv, întregul departament de vânzări Prahova este în auto-izolare, urmând ca revenirea să aibă loc după efectuarea testului ce confirmă rezultatul negativ. Biroul colegilor din vânzări este separat de Fabrică și nici o persoană din Fabrică nu a intrat în contact cu colegul nostru, neexistând în prezent risc de contaminare în cadrul Fabricii Bergenbier.

Am urmat întocmai instrucțiunile DSP, suntem în permanent contact cu autoritățile sanitare și încă de la începutul crizei am luat măsuri de prevenție pentru a minimiza riscul contaminării. Fiecare coleg din echipa de vânzări este echipat cu materiale de protecție (măști, dezinfectanți) și spațiile în care funcționăm sunt frecvent igienizate, pentru a menține climatul sigur. Funcționăm pe baza unor scenarii bine stabilite, ce acoperă astfel de situații, în deplină concordanță cu protocoalele medicale în vigoare, astfel încât impactul asupra întregii noastre activități să fie minim", au comunicat reprezentanții Bergenbier.

Joomla SEF URLs by Artio