Andrei Volosevici a câştigat detaşat alegerile pentru funcţia de primar în Ploieşti, iar preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, are un avans considerabil în cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, conform numărătorilor paralelel efectuate de formaţiuni, după centralizarea voturilor dintr-un număr suficient de mare din secţii.

 

Votul de duminică a adus şi multe surprize în Prahova. În Câmpina, al doilea municipiu al judeţului, alegerile pentru funcţia de primar au fost câştigate de independentul Alin Moldoveanu, "mutat" din Poiana Câmpina. Aceleaşi informaţii neoficiale anunţă că în Breaza a câştigat candidatul USR-PLUS, în timp ce la Buşteni a câştigat candidatul PNL, într-o staţiune considerată fief al PSD-ului. O surpriză similară a venit şi din Ceraşu.

În Valea Călugărească, rezultatele parţiale plasează în faţă, la o diferenţă mică, o candidată independentă. Tot diferenţă mică pare să fie şi la Slănic, unde numărătorile paralele anunţă victoria PSD. Social-democraţii, singuri sau în alianţă cu PPU-SL sau Pro România, au mai câştigat şi în Cocorăştii Colţ, Drăgăneşti, Proviţa de Jos, Mizil, Vălenii de Munte, Chiojdeanca, Gornet sau Sângeru.

În Băicoi şi Podenii Noi au câştigat candidaţii PPU-SL.

Liberalii au mai câştigat, printre altele, în Urlaţi, Sinaia, Floreşti, Puchenii Mari, Ciorani, Bucov, Valea Doftanei şi Lipăneşti.

Joomla SEF URLs by Artio