vantu_ghitaEvz.ro titrează că, duminică dimineaţa, Sorin Ovidiu Vântu a venit la sediul Realitatea TV împreună cu bodyguarzi de la o firmă de pază pentru a-l da afară cu forţa din sediu pe managerul Sebastian Ghiţă.

Sursele evz.ro din cadrul Consiliului de administraţie al Realitatea Media au declarat pentru reprezentanţii publicaţiei că SOV a venit cu un nou administrator cu intenţia declarată de a-l schimba din funcţie pe managerul Sebastian Ghiţă.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliţiei şi din partea „mascaţilor”.Oficialii Poliţiei Capitalei au declarat că la faţa locului nu a existat niciun conflict şi că poliţiştii ar fi fost chemaţi doar pentru a întâmpina un eventual conflict.

Tiberiu Lovin scrie pe site-ul său, reportervirtual.ro, că scandalul ar fi început după ce Vântu a aflat că Ghiţă închiriase sediul televiziunii prin firma deţinută de acesta, Asesoft. Vântu ar fi trimis, în primă fază, 40 de bodyguarzi care au încercat să blocheze accesul oamenilor lui Ghiţă în societate. La rândul său, afaceristul ploieştean ar fi apelat şi acesta la un număr important de oameni de pază. În afară de asta, Sebastian Ghiţă ar fi sunat, personal, la 112, pentru a chema Poliţia.

Sursa: evz.ro

Joomla SEF URLs by Artio