Jurnaliştii Rise Project anunţă noi dezvăluiri din seria #TeleormanLeaks. Aceștia au publicat, pe Facebook, o filmare care ar fi fost realizată la o partidă de vânătoare și în care președintele PSD Liviu Dragnea apare alături de șefii de la Tel Drum și câțiva lideri ai partidului.

 

După apariția primelor dezvăluiri din valiza cu documente ajunsă la Rise Project, Liviu Dragnea a reacționat spunând, prinre altele, că nu s-a mai văzut cu directorul Tel Drum, Petre Pitiș, de „peste 10-15 ani”. Cei doi apar împreună la partida de vânătoare de la care jurnaliștii Rise Project au publicat imaginile prin care anunță că urmează noi dezvăluiri.

VEZI VIDEO AICI

Liviu Dragnea, Marian Oprişan, Petru Frătean, Constantin Niţă, Adrian Ţuţuianu, Dan Nica, Nicuşor Constantinecu, Dumitru Buzatu, Paul Stănescu, Ioan Mang, sunt câţiva dintre cei care apar în filmuleţul publicat de Rise Project de la o partidă de vânătoare. În alte fotografii apar, cu vânatul, Petre Pitiş, director general Tel Drum, Mircea Vişan, director tehnic Tel Drum, Dacian Pene, fost director mecanizare Tel Drum.

"E o chestie privată, ce treabă am eu? Eu am participat la zeci de partide de vânătoare. Nici nu îi cunosc pe şefii Tel Drum. Credeţi că eu i-am întrebat pe fiecare cum îi cheamă, dacă am fost la vânătoare. Habar nu am. Am fost acolo, au fost şi la mine colegii mei din echipă. Nu înţeleg. E o chestiune privată. Ce legătură are una cu alta, ce relevanţă are chestia asta? Ce demonstrează? Întrebaţi-l pe domnul Dragnea, eu ce legătură am cu povestea asta?”, a declarat, pentru Mediafax, Marian Oprişan, vicepreşedinte PSD.

„Am fost la multe partide de vânătoare şi nu am niciun motiv să nu mă duc. Sunt pasionat de treaba asta, am autorizaţie. Nu ştiu dacă erau directori Tel Drum acolo, eu nu întreb cine e acolo, dacă mă invită cineva, mă duc unde sunt invitat sau alteori invit eu la grupa mea de vânătoare. Nu ştiu despre ce este vorba. Nu am avut nicio legătură, aici unde sunt eu nu s-a prezentat niciodată Tel Drum ca societatea la vreo lucrare, deci nu aveam de unde să ştiu. Nu ştiu, dacă aş şti cine sunt cei de acolo, poate aş putea să vă spun ceva, dar eu cunoşteam un coleg, doi. Dacă mă invita Nicolae Bădălău sau Oprişan, îi cunoşteam. La o partidă de vânătoare pot să fie 15-20-30-40 de oameni. Am fost de câteva ori la partide din acestea invitat, la unele a fost, la unele nu a fost (Liviu Dragnea – n.r.). Nu eram invitatul domnului Dragnea, poate m-a invitat Nicolae Bădălău sau un alt coleg. Asta a fost ocazia cu care eu am participat”, a spus, pentru Mediafax, și Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui.

Noile dezvăluiri vin în continuarea celor făcute de Rise Project la începutul acestei luni, după ce jurnaliștii au anunțat că au intrat în posesia unei valize pline cu documente și înregistrări legate de Tel Drum (VEZI DETALII AICI și AICI).

Joomla SEF URLs by Artio