Administraţie

Administraţie

Un dezvoltator imobiliar al cărui proiect a fost blocat patru ani îi cheamă în instanță pe fostul primar al Ploieștiului, Adrian Dobre, și pe fostul arhitect-șef al municipiului, Cristina Herția. Potrivit Observatorulph.ro, demersul va marca o premieră pentru Ploiești, întrucât investitorul cere ca plata despăgubirilor să fie făcută de către cei responsabili, nu de către Primărie.

Read more: Fostul primar, Adrian Dobre, și fostul arhitect-șef, Cristina Herția, chemați în instanță pentru...
Administraţie

Într-un viitor mai mult sau mai puţin apropiat, municipiul Ploieşti ar putea fi legat direct de Aeroportul Otopeni printr-o linie expres de cale ferată. Primul pas, deja pus în aplicare, vizează identificarea unui traseu cât mai simplu.

Read more: Autorităţile din Prahova au lansat discuţiile pentru o legătură feroviară între Ploieşti şi...
Administraţie

Reclamând posibile abateri şi prejudicii, Sindicatul Liber al Transportatorilor Ploieşti a solicitat, într-o scrisoare deschisă, efectuarea unui audit la nivelul Transport Călători Express, firma de transport a municipalităţii. În replică, directorul TCE spune că nu consideră c-au existat abateri şi că toate plăţile s-au făcut conform Contractului Colectiv de Muncă.

Read more: Al doilea sindicat de la nivelul TCE Ploieşti solicită un audit privind orele plătite...
Administraţie

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a semnat astăzi ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea și reabilitarea a 46,03 km de drumuri județene, pe traseul Urlați - Ceptura - Fântânele - Vadu Săpat (Ungureni) - Mizil - Baba Ana (Conduratu) - Fulga - Sălciile. Valoarea totală a proiectului este de 153.162.417,00 lei, din care 149.105.306,20 lei reprezintă fonduri europene nerambursabile. Durata de execuție a lucrărilor din proiect este de 33 de luni.

Read more: Consiliul Judeţean a dat startul lucrărilor în cadrul unui proiect european de 153 de milioane de...
Administraţie

Administrația ploieșteană a demarat o nouă campanie împotriva căruțașilor din Ploiești. Mai multe vehicule folosite de aceștia, în general pentru transport ilegal de deșeuri, au fost ridicate de polițiștii locali, iar deținătorii lor au fost amendați.

Read more: PLOIEȘTI: Mai multe căruțe și căruțuri folosite la transport ilegal de deșeuri, ridicate de...
Administraţie

Primăria Ploieşti a demarat, prin intermediul TCE, un program de curăţenie în cele 108 staţii de transport public aflate în administrarea operatorului. Totodată, a început și  acțiunea de ridicare a tonetelor neutilizate de pe raza municipiului Ploiești.

Read more: Primăria Ploieşti a demarat un program de curăţenie în staţiile de transport în comun
Administraţie

Primăria Ploieşti organizează pe 15 aprilie, de la ora 17.00, dezbaterea publică privind proiectul de buget pe 2021. În mod tradiţional ţinută la Teatrul "Toma Caragiu", consultarea din acest an se va muta în totalitate în mediul online, ca măsură de siguranţă în cintextul pandemiei.

Read more: Bugetul pe 2021 din Ploieşti va fi dezbătut public joi, în sistem videoconferinţă
Administraţie

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a anunţat că vor fi lansate licitaţiile pentru reabilitarea termică, din fonduri europene, a mai multor blocuri de locuit din municipiu, cota de finanţare care-i revine administraţiei locale fiind deja asigurată.

Read more: 2021 va aduce reabilitări termice din fonduri europene la Ploieşti şi documentaţii pentru proiecte...
Joomla SEF URLs by Artio