Consiliul Local Ploieşti a aprobat astăzi nivelul taxelor şi impozitelor locale care vor fi aplicate în municipiu anul viitor. Proiectul de hotărâre, iniţiat de primarul Andrei Volosevici, propune menţinerea dărilor către bugetul local la nivelul actual.

 

Hotărârea a fost adoptată cu unanimitate de voturi voturi. Ea vine după ce primarul Volosevici anunţase de mai mult timp că nu doreşte să majoreze impozitele şi taxele, argumentând că nu se impune o măsură de acel gen, mai ales după un an extrem de dificil pentru foarte multă lume.

Singurele modificări care vor apărea în 2021 faţă de 2020 ţin de aplicarea unei corecţii în funcţie de inflaţie. De altfel, acestea erau inevitabile, autorităţile publice locale fiind obligate conform Codului fiscal să actualizeze anual valorile taxelor şi impozitelor cu indicele de inflaţie.

De asemenea, la acest proiect a fost adoptat, miercuri, și un amendament propus de Cristian Ganea, privind reducerea cu 50% a unei taxe percepute de Patrimoniu, societăților din HoReCa, pentru emiterea autorizației.

Joomla SEF URLs by Artio

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries