Primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, îi critică pe consilierii PSD-ALDE, reclamând că aceştia au căutat "chichiţe" pentru a bloca în mai multe rânduri construirea viitorului spital municipal de urgenţe, propus încă din campania electorală din 2016. Criticile vine după ce astăzi a fost amânată discutarea unui proiect de hotărâre care propunea preluarea în patrimoniul municipalităţii, de la Ministerul Apărării, a unui teren de 7,3 hectare la fosta unitate militară de pe strada Torcători.

Adrian Dobre dă de înţeles că ar exista un boicot deliberat, astfel încât să nu reuşească să ducă la capăt acest "ultim proiect major".

"Observ o consecvență din partea PSD-ALDE din a găsi motive de amânare a acestui proiect, de fiecare dată, în condițiile în care municipalitatea a încercat să asigure toate măsurile pentru solicitările celor de la MApN și aceste solicitări să se facă fără a avea un efort financiar foarte mare din partea municipiului Ploiești. Nu trebuie să uităm faptul că, printr-o astfel de hotărâre, în patrimoniul municipiului Ploiești ar intra un bun cu o valoare foarte mare", a argumentat Adrian Dobre, la finalul şedinţei de vineri a Consiliului Local Ploieşti.

CITIŢI ŞI: 

"Este ultimul proiect major pe care mi l-am propus şi sunt blocat. Toate celelalte proiecte pe care mi le-am propus pentru municipiul Ploieşti în aceşti ani sunt în diverse stadii, unele sunt începute, altele sunt contractate, pentru unele dintre ele caut finanţare", a mai declarat primarul Ploieştiului, citat de Observatorul Prahovean.

Joomla SEF URLs by Artio