Primarul Ploieşti, Andrei Volosevici, a inițiat un proiect de hotărâre pe care intenționează să-l supună astăzi dezbaterii, în Consiliul Local Ploiești, inițiativa vizând redeschiderea Oborului.

 

Primăria reamintește că, "raportat la prevederile legale care reglementează comerţul cu produse şi servicii de piaţă în unele zone publice, respectiv la art. 7 din Hotărârea Consiliului Local nr. 348/2004, tipurile de pieţe ce pot fi organizate în zone publice sunt: pieţe agroalimentare, târguri, bâlciuri, pieţe mixte, pieţe volante, talciocuri. Având în vedere aceste aspecte,  proiectul de hotărâre iniţiat de primarul Andrei Liviu Volosevici va aduce o specificare exactă a activităţii derulate în acest punct de lucru şi  o încadrare corectă a acestui obiectiv -  «PIAŢA MIXTĂ OBOR»".

Edilul a anunțat că, dacă votul va fi favorabil în Consiliul Local, oborul va putea fi redeschis chiar începând din acest weekend.

"Voi face tot ce se poate să nu blocăm activitatea din piețele municipiului Ploiești, un domeniu care reprezintă un factor important în structura economică a oraşului nostru. Depunem zilnic eforturi pentru ca Ploieştiul să funcţioneze, în această perioadă, în parametri normali. Tocmai de aceea revin cu rugămintea ca toţi ploieştenii să fie responsabili şi să respecte toate normele impuse de lege pentru prevenirea îmbolnăvirii cu COVID-19”, a declarat primarul Andrei Volosevici.

Foto ilustrație arhivă

Joomla SEF URLs by Artio

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries