Câmpina îşi modernizează reţeaua de iluminat public, în timp ce la Boldeşti-Scăeni va începe un proiect de modernizare a serviciilor educaţionale şi cultural-recreative. Contractele de finanţare, cu o valoare însumată de peste 22 de milioane de lei, au fost semnate ieri de ministrul Dezvoltării.

Proiectele depuse de cele două primării din Prahova apar pe o listă cu nouă obiective, dintre care trei private şi şase aparţinând administraţiei locale, pentru care au fost semnate acum contractele de finanţare de la Uniunea Europeană.

Finanţarea pentru reabilitarea, modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public în municipiul Câmpina se ridică la aproape 7,7 milioane de lei.

Oraşul Boldeşti-Scăeni va primi puţin peste 14,6 milioane de lei, pentru proiectul de îmbunătățire a serviciilor educaționale, cultural-recreative și a spațiilor publice urbane.

Celelalte localităţi care au beneficiat cu aceeaşi ocazie de finanţare europeană sunt Panciu (Vrancea), Titu (Dâmboviţa), Sulina (Tulcea) şi Stăneşti (Gorj), potrivit anunţului publicat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Joomla SEF URLs by Artio