Primăria Ploiești a anunțat, luni, noi măsuri dispuse de primarul Andrei Volosevici, pentru prevenirea infectării cu SARS-CoV-2, la scurt timp după ce în spațiul public au apărut informații despre cazuri noi de îmbolnăvire la nivelul instituției.

 

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a dispus ca angajații municipalității să lucreze, prin rotație, jumătate de lună de la domiciliu, iar jumătate de lună să vină la serviciu.

"Având în vedere prelungirea stării de alertă la nivel național și în conformitate cu prevederile legale în vigoare, personalul din cadrul fiecărei structuri a municipalității ploieștene funcționează, începând de astăzi, în program de 2 săptămâni prezență la serviciu și 2 săptămâni muncă la domiciliu. Potrivit noii reguli, funcționarii publici de conducere din cadrul autorității publice ploieștene răspund pentru organizarea activității structurii pe care o conduc, precum și de repartizarea atribuțiilor și lucrărilor, iar fiecare salariat răspunde de îndeplinirea atribuțiilor", a informat Primăria Ploiești într-un comunicat de presă.

“Am dispus aceste măsuri pentru a se asigura continuitatea activității la nivelul municipalității ploieștene.Totodată, este necesar să respectăm cu toții regulile de combatere a infectării cu noul coronavirus. Activitatea noastră trebuie să continue în parametri normali, în condiții de siguranță, atât pentru salariații Primăriei Municipiului Ploiești, cât și pentru cetățeni”, a declarat primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici.

Anunțul vine în ziua în care a apărut informația că, în rândul angajaților instituției, au fost depistate mai multe persoane confirmate cu Covid-19 (VEZI DETALII).

Joomla SEF URLs by Artio