Trei pietoni, cu vârste între 66 şi 72 de ani, au fost răniţi luni după-amiază, într-un accident rutier produs în municipiul Câmpina, după ce au fost loviţi de o ambulanţă aparţinând Spitalului Voila. Aceeaşi ambulanţă i-a şi dus pe cei trei până la Spitalul Municipal.

 

Accidentul s-a petrecut pe strada Pictor Nicolae Grigorerscu, aproape de sensul giratoriu din intersecţia cu Bulevardul Carol I, aproape de ora 13.00, a anunţat Poliţia Prahova, care transmite că, din primele verificări, ar fi vorba despre o traversare neregulamentară. Cei trei pietoni au fost răniţi, doi dintre ei grav, fiind preluaţi de ambulanţa care îi accidentase şi transportaţi la spitalul din Câmpina, de unde, la scurt timp, au fost transferaţi către Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti. În urma coliziunii a fost rănită uşor şi asistenta medicală din ambulanţă, a mai anunţat Poliţia Prahova.

"Din primele verificări, se pare că, o ambulanță care se deplasa pe str. Pictor N. Grigorescu pe direcția Gara Poiana, la intersecția cu Bld. Carol I, posibil pe fondul traversării neregulamentare, ar fi surprins și accidentat 3 pietoni angajați în traversarea părții carosabile. Din evenimentul rutier cei trei pietoni și asistenta din ambulanță au suferit vătămări, fiind transportați de aceeași ambulanță la spital. Se fac cercetări pentru stabilirea tuturor condițiilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale", au transmis reprezentanţii IPJ Prahova. Serviciul de Ambulanţă Prahova a fost solicitat pentru transportul celor trei pietoni la Spitalul Judeţean din Ploieşti. La ora 13.25 s-a primit o solicitare de la Spitalul Municipal Câmpina, pentru transferul unei paciente de 66 de ani, care suferise un traumatism cranio-cerebral cu hematom temporo-parietal. La scurt timp s-au mai primit încă două solicitări, pentru un bărbat de 72 de ani cu traumatism la glezna stângă şi o femeie de de 68 de ani, cu traumatism cranio-cerebral şi fractură la clavicula stângă, au anunţat reprezentanţii SAJ Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio