Departe de a beneficia de condiții de trai demne de un municipiu, locuitorii cartierului Ploiești Vest (Mitică Apostol) se confruntă cu noi neajunsuri.

 

În ultima perioadă, oamenii de aici au avut de suferit de pe urma deselor întreruperi ale alimentării cu energie electrică.

Cristina Toma Cochinescu, unul dintre cei mai vocali reprezentanți ai comunității din cartierul ploieștean, a anunțat că a întreprins o serie de demersuri, pentru remedierea acestei probleme, iar luni va fi întocmit referatul care putea deschide drumul pentru găsirea unei soluții tehnice.

"Comunitatea din cartierul Mitică Apostol are o nouă provocare: întreruperea repetată a energiei electrice!

După ce am vorbit cu Directorul General Adjunct Electrica România şi după ce am urmat paşii clasici de anunțare a defecțiunilor, ocazie cu care am fost informată că, dacă în momentul apelului cartierul are curent, sesizările telefonice sunt lipsite de obiect, am fost totuşi sunată direct de reprezentanții Electrica din Ploieşti şi mi s-au transmis următoarele:

> În cartier există o problemă legată de linia de medie tensiune. Protecția stației nu este cea potrivită pentru această perioadă a anului, în special din cauza... păsărilor!

> Luni se va face un referat, care va ajunge pe rând la maistru, inginer etc., cu propunerea de folosire a unei stații cu un alt fel de protecție. În urma discuției purtate de mine cu reprezentantul Electrica în această dimineață, se va propune trecerea la schema de vară. Acest lucru, deloc surprinzător, nu se întâmplă fără intervenții suplimentare, din cauza crizei în care se află toată România, desigur...

> Se pare însă că noi, membrii comunității, devenim specialişti în rezolvarea acestor probleme fix în perioadă de criză!", a scris Cristina Toma Cochinescu, pe pagina sa de Facebook.

Joomla SEF URLs by Artio