Administraţie

Administraţie

Discuțiile privind modernizarea zonei Padina-Peștera și transformarea acesteia, ca stațiune turistică, au trecut de granițele județului Dâmbovița. Autoritățile au în vedere încheierea unui parteneriat cu Prahova, protocol în baza căruia în proiect să fie inclusă și o pârtie de schi care să ajungă până la Sinaia.

Read more: Autoritățile din Dâmbovița plănuiesc amenajarea unei pârtii noi care să ajungă până la Sinaia
Administraţie

După un foarte lung şir de neînţelegeri, Primăria Ploieşti redobândeşte oficial patinoarul de lângă Sala Sporturilor "Olimpia". Autorităţile anunţă că au evacuat astăzi firma care l-a avut în concesiunetimp de aproape două decenii, punând în aplicare o sentinţă a instanţei.

Read more: Primăria Ploieşti ia înapoi patinoarul de la Sala Sporturilor. Fosta firmă a fost evacuată azi
Administraţie

Ca răspuns la un memoriu adresat de un patron din Ploieşti, primarul Andrei Volosevici anunţă că administraţia locală va extinde lista cu domeniile de activitate pentru care se vor acorda facilităţi fiscale menite să sprijine societăţile care au fost afectate de pandemie. Măsura va fi luată după ce s-a reclamat că firmele cu obiect de activitate în domeniul activităţilor recreative, aferent codului CAEN 9329, nu beneficiază de scutiri, deşi au fost obligate să-şi suspende activitatea luni la rând, în timp ce altele sunt scutite, cu toate c-au putut să funcţioneze mai mult timp.

Read more: Primăria Ploieşti promite extinderea criteriilor pentru sprijinirea firmelor afectate de pandemie
Administraţie

Întâlnirea organizată marți după-amiază, la Primăria Ploiești, pe tema situației cartierului Mitică Apostol, a adus și câteva soluții concrete pentru problemele legate de infrastructura rutieră și rețelele de utilități din această zonă a Ploieștiului.

Read more: Andrei Volosevici: “Începem un amplu proiect de modernizare. Vom realiza, treptat, toată...
Administraţie

Prezentă la Actualitatea LIVE, Zoia Staicu, noul director al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, și-a prezentat intențiile la început de mandat.

Read more: Zoia Staicu, director RASP: „Îmi doresc o corectă monitorizare și relaționare cu presatorii de...
Administraţie

Prezentă la Actualitatea LIVE, Magdalena Trofin, viceprimar al municipiului Ploiești, a declarat că, după tragedia de la Spitalul “Matei Balș” din București, vor fi demarcate controale în cele două unități spitalicești care țin de Consiliul Local Ploiești.

Read more: Magdalena Trofin, viceprimar Ploiești: „Facem controale la Spitalul de Pediatrie și la Municipal”
Administraţie

* Marcaje rutiere inexistente, semne de circulație rupte sau ruginite, locuri de parcare netrasate și mobilier stradal aflat în paragină - toate acestea compun imaginea dezolantă a unui oraș care în ultimii ani a părut neadministrat.

* Actualitatea Prahoveană a intrat în posesia unui raport intern legat de situația comenzilor emise de municipalitatea ploieșteană către SGU Ploiești la nivelul finalului de an 2020.

Read more: Cifre incredibile: SGU a avut în 2020 întârzieri de sute de zile la comenzile Primăriei legate de...
Administraţie

Vineri este prima zi de activitate pentru dr. Dan Ștefan Sîmpălean în funcția de director interimar al Spitalului de Pediatrie. În locul acestuia, primarul Andrei Volosevici a numit-o consilier pe probleme de Sănătate pe Maria Câju, fost vicepreședinte și fost președinte interimar al CJ Brașov.

Read more: Primarul Ploieștiului are un nou consilier pe probleme de sănătate, după ce dr. Dan Ștefan...
Administraţie

Actualul consilier local Cristian Ganea, fost viceprimar în mandatul trecut şi candidat la Primăria Ploieşti la alegerile din 2016 şi 2020, a fost numit la conducerea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Parteneriat pentru Managementul Deşeurilor Prahova, urmând să înceapă activitatea de la 1 februarie.

Read more: Fostul viceprimar Ganea, numit la conducerea ADI Managementul Deşeurilor Prahova
Joomla SEF URLs by Artio