Administraţie

Administraţie

Conducerea Primăriei Ploieşti dezvăluie planurile pentru o nouă tentativă de a obţine în patrimoniu Casa Căsătoriilor, una dintre variantele luate acum în cacul vizând oferirea la schimb a fostului sediu Peco sau vânzarea acestuia şi folosirea banilor pentru a cumpăra clădirea istorică de pe Bulevardul Independenţei.

Read more: Primarul Volosevici anunţă o nouă încercare de a cumpăra Casa Căsătoriilor
Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova a organizat astăzi conferinţa de final pentru un proiect european în valoare de 508.000 de lei, prin care a fost elaborată Strategia de Dezvoltare Durabilă pentru perioada de finanţare 2021-2027. Pe baza acestei strategii, autorităţile speră să deruleze proiecte extrem de ambiţioase, în domeniul infrastructurii rutiere, sănătăţii, turismului, protecţiei mediului sau valorificării patrimoniului cultural. Tot portofoliul de proiecte depăşeşte 2 miliarde de euro, conform primelor estimări.

Read more: Proiecte ambiţioase în Strategia de Dezvoltare Durabilă a judeţului Prahova
Administraţie

La noul “pod de lemn”, din zona de sud a Ploieștiului, au început, vineri, lucrări de verificare/inspecție în exploatare a tablierului metalic, precum și activități de refacere a marcajelor rutiere deteriorate.

Read more: Inspecție la noua pasarelă spre Mimiu. Restricții de circulație valabile în zonă, în următoarele...
Administraţie

Câmpina îşi modernizează reţeaua de iluminat public, în timp ce la Boldeşti-Scăeni va începe un proiect de modernizare a serviciilor educaţionale şi cultural-recreative. Contractele de finanţare, cu o valoare însumată de peste 22 de milioane de lei, au fost semnate ieri de ministrul Dezvoltării.

Read more: Contracte de finanţare europeană în valoare de peste 22 de milioane de lei, semnate de primăriile...
Administraţie

Primarii localităților rurale din Prahova s-au reunit, miercuri, în prezența prefectului județului, Cristian Ionescu, și a președintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, pentru a alege noua conducere a Asociației Comunelor din România – filiala Prahova.

Read more: Primarul din Măgurele, Vasilică Diaconu, este noul președinte al Asociației Comunelor din România...
Administraţie

Prezent la Actualitatea LIVE, subprefectul județului Prahova, Felix Bulearcă, a declarat că va colabora cu cele două instituții cu atribuții în domeniul mediului, Garda de Mediu și Agenția pentru Protecția Mediului, în încercarea de a reduce poluarea din Ploiești.

Read more: Felix Bulearcă, subprefect Prahova: „Stațiile de monitorizare a calității aerului nu au funcționat...
Administraţie

Primăria Municipiului Ploiești, prin Administrația Serviciilor Sociale Comunitare, a început, luni, distribuirea pachetelor cu produse alimentare finanțate din Fondul de ajutor European destinat celor mai defavorizate.

Read more: Primăria Ploiești a început distribuirea pachetelor cu alimente, din sprijinul oferit de UE pentru...
Joomla SEF URLs by Artio