Administraţie

Administraţie

Prezent la Actualitatea LIVE, consilierul local Răzvan Enescu a vorbit despre principala provocare a momentului, pentru administrația ploieșteană.

Read more: Răzvan Enescu, consilier local: „Lipsa investițiilor publice reprezintă o mare problemă pentru...
Administraţie

Unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructură rutieră din regiunea Sud Muntenia urmează să înceapă zilele viitoare. Conducerea Consiliului Judeţean Prahova a anunţat că va emite ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a drumurilor 102K, 102D şi 100C, în cadrul unui proiect european de 150 de milioane de lei cu tot cu TVA.

Read more: CJ Prahova emite zilele viitoare ordinul de începere pentru lucrările de modernizare a trei...
Administraţie

Primarul Andrei Volosevici a declarat astăzi că s-au făcut pași importanți în ceea ce privește aducerea la Ploiești a celor 20 de troleibuze noi achiziționate prin intermediul proiectului finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020. Primele cinci bucăţi ar urma să sosească până la finalul lunii mai, a anunţat edilul.

Read more: Anunţ oficial al Primăriei Ploieşti despre achiziţia de troleibuze noi din fonduri europene
Administraţie

Conducerea Consiliului Judeţean Prahova lucrează la ultimele detalii ale bugetului pe 2021, cu estimarea că acesta ar urma să fie aprobat în perioada 20-25 aprilie. Primele informaţii făcute publice arată scăderi faţă de 2020 la mai multe capitole, inclusiv la secţiunea de dezvoltare, în condiţiile în care bugetul anului trecut a fost ajutat de un excedent de aproximativ 86 de milioane de lei.

Read more: Consiliul Judeţean Prahova estimează pentru 2021 un buget mai mic decât cel de anul trecut
Administraţie

Convocat astăzi în şedinţă, Consiliul Local Ploieşti a aprobat un proiect de hotărâre privind transmiterea către Compania Naţională de Investiţii, din subordinea Ministerului Dezvoltării, a unei părţi din terenul Şcolii „Toma Caragiu”, în vederea construirii unei săli de sport.

Read more: CNI urmează să realizeze o sală de sport nouă la Şcoala „Toma Caragiu” Ploieşti
Administraţie

Consiliul Local Ploieşti a aprobat, astăzi, cu 24 de voturi favorabile, un proiect privind desemnarea unui comitet de coordonare şi supervizare pentru elaborarea documentaţiei în vederea atribuirii contractelor de delegare în domeniul salubrităţii.

Read more: Comitet de coordonare pentru atribuirea contractelor de salubritate, la Ploieşti
Administraţie

Odată cu liberalizarea pieţei de energie, urmează să se ajungă la un tarif unic la termoficare, în condiţiile în care până acum consumatorii noncasnici plăteau considerabil mai mult decât populaţia. Această egalizare va însemna, automat, o scădere pentru firme şi instituţii, dar şi o creştere pentru populaţie. Pentru ca ploieştenii să nu resimtă majorarea, autorităţile promit ajustarea subvenţiei pe care o acordă de la buget.

Read more: Autorităţile din Ploieşti şi Veolia Energie cer avizul ANRE pentru un preţ unic la termoficare
Joomla SEF URLs by Artio