Administraţie

Administraţie

Consilierul local câmpinean Cezar Grama a atras atenția, într-o informare publică, asupra unei situații penibile înregistrate în ședința Consiliului Local Câmpina din 26 martie.

Read more: Consilierul câmpinean Cezar Grama, critică dură la adresa primarului Alin Moldoveanu: “Amatorism...
Administraţie

Poliția Locală Ploiești a revenit, din 28 martie, în subordinea Primăriei Ploiești, la mai bine de un an de când a intrat sub coordonarea Ministerului de Interne. Încă din primele 24 de ore, primarul Andrei Volosevici a mers în control.

Read more: Poliția Locală a revenit, de ieri, în subordinea Primăriei. Control inopinat, în timpul nopții, al...
Administraţie

Prezent la Actualitatea LIVE, consilierul județean Mădălina Lupea a declarat că strategia Consiliului Județean Prahova este orientată către accesarea și implementarea proiectelor finanțate din fornduri europene.

Read more: Mădălina Lupea, consilier județean: „ Ne dorim să facem proiecte, dar ne dorim și mai mult să le...
Administraţie

Primăria Ploieşti a publicat, spre consultare publică, proiectul de buget pe 2021 şi lista de investiţii, care cuprinde alocări de fonduri pentru modernizarea unor unităţi de învăţământ, extinderea reţelelor subterane în mai multe cartiere, refacerea unor poduri, crearea unui registru al spaţiilor verzi şi actualizarea Planului Urbanistic General.

Read more: Primăria Ploieşti estimează un buget de 484,5 milioane de lei în 2021. Ce investiţii sunt pregătite
Administraţie

Societatea HIDRO PRAHOVA SA, operator regional al sistemelor publice de apă și canalizare în județul Prahova, a înainta, marți, Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Parteneriatul pentru Managementul Apei Prahova”, documentația necesară în vederea adoptării unei decizii pentru anularea “taxei pe apa pluvială” din facturile clienților persoane fizice și asociațiilor de proprietari.

Read more: La inițiativa președintelui Consiliului Județean Prahova, operatorul HIDRO PRAHOVA SA susține...
Administraţie

Consiliul Județean Prahova a aprobat, săptămâna trecută, la propunerea președintelui Iulian Dumitrescu, încheierea unui parteneriat între administrația publică județeană cu 44 de primării, în scopul extinderii rețelei de distribuție a gazelor naturale. Printre localitățile beneficiare se numără și comuna Dumbrava.

Read more: DUMBRAVA: Parteneriat între administrația locală și Consiliul Județean, pentru extinderea rețelei...
Administraţie

Autorităţile din Prahova anunţă că vor demara verificări la mai multe poduri aflate pe drumurile judeţene şi considerate un risc pentru circulaţia rutieră. Nu e exclusă nici varianta de închidere a circulaţiei în cazul în care se constată probleme grave.

Read more: Verificări la podurile vechi situate pe drumurile judeţene din Prahova
Joomla SEF URLs by Artio