Administraţie

Administraţie

Separat de proiectele europene care vizează intrpducerea gazelor în 40 de localităţi care nu au alimentare, Consiliul Judeţean Prahova pregăteşte şi un parteneriat cu alte 44 de oraşe sau comune, vizând extinderea reţelelor în zonele momentan neacoperite. Într-o şedinţă de îndată derulată joi, prin intermediul aplicaţiei informatice, autorităţile au aprobat realizarea în parteneriat a documentaţiilor tehnice.

Read more: Consiliul Judeţean se asociază cu 44 de localităţi din Prahova pentru extinderea reţelelor de gaze
Administraţie

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, anunţă că s-a reuşit parcurgerea unei etape importante în vederea construirii unui bazin modern de înot. Municipalitatea ploieșteană a fost informată de către Compania Naţională de Investiţii că s-a aprobat includerea proiectului în Lista de sinteză a subprogramului “Bazine de înot”, stabilită printr-un ordin al ministrului Dezvoltării.

Read more: Bazinul de înot propus de Primăria Ploieşti, inclus pe lista sinteză a CNI
Administraţie

Consilierul local Cristian Ganea, directorul ADI Deșeuri Prahova, va fi invitatul jurnalistului Victor Preda astăzi, la orele 16.00, în direct la Actualitatea LIVE.

Read more: Cristian Ganea, consilier local și directorul ADI Deșeuri Prahova, este invitat la Actualitatea...
Administraţie

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a anunțat că i-a cerut operatorului de salubritate de la nivelul municipiului să își reia activitatea în regim normal cel târziu până pe 20 martie. Cu același prilej, edilul a anunțat că firma a fost sancționată, deja, cu peste 20.000 de lei, pentru deficiențele înregistrate în activitatea sa, în ultimele zile.

Read more: PLOIEȘTI: Primarul Andrei Volosevici somează operatorul de salubritate ca, până sâmbătă, să își...
Administraţie

Cu etapa de proiectare aproape gata, în curând urmează să înceapă în Ploieşti lucrările pentru construirea unei noi grădiniţe cu program prelungit, a anunţat astăzi viceprimarul Daniel Nicodim. Proiectul este finanţat de Uniunea Europeană, cu o cotă de cofinanţare asigurată de la bugetul local.

Read more: Daniel Nicodim: „În acest an demarăm lucrările pentru o nouă grădiniţă cu program prelungit în...
Administraţie

Prezent la Actualitatea LIVE, consilierul județean Mihai Apostolache a declarat că a transmis o listă de 28 de întrebări către operatorul de apă și canalizare Hidro Prahova.

Read more: Mihai Apostolache, consilier județean: „ Am depus un set de 28 de întrebări legate de activitatea...
Administraţie

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunţat astăzi, într-un mesaj publicat pe contul oficial de Facebook, că autorităţile lucrează "cu motoarele turate la maxim" pentru introducerea reţelelor de gaze, enumerând proiectele pregătite şi oportunităţile de finanţare urmărite.

Read more: Iulian Dumitrescu: "Știm exact ce pași trebuie să parcurgem pentru a obține bani europeni necesari...
Administraţie

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, și-a exprimat astăzi îngrijorarea faţă de situaţia salariaţilor operatorului local de salubritate, S.C. Rosal Grup S.A, care au protestat din nou deoarece nu şi-au primit salariile. Într-un comunicat de presă transmis în această după-amiază. municipalitatea ploieşteană a punctat faptul că nu are restanţe la plata facturilor către operatorul de salubritate.

Read more: Andrei Volosevici, reacţie promptă după noul protest de la Rosal. "Dacă această situaţie va...
Administraţie

Vorbind despre priorităţile administraţiei locale în 2021, primarul municipiului Ploieşt, Andrei Volosevici, a declarat că "în mod sigur vor începe lucrările la una dintre cele trei parcări supraetajate", anticipând că primul proiect pus în practică va fi în zona Democraţiei, cu posibilitatea ca obiectivul să fie dat în folosinţă anul viitor. O parcare supraetajată e promisă şi în Malu Roşu, urmând să ofere peste 100 de locuri noi într-o zonă foarte aglomerată, iar cealaltă ar urma să apară în centru.

Read more: Parcări supraetajate promise în Ploieşti, în zonele Democraţiei, Malu Roşu şi centru
Joomla SEF URLs by Artio