Administraţie

Administraţie

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a enumerat astăzi investiţiile prioritare ale administraţiei locale pentru 2021, începând de la modernizarea de spaţii verzi şi unităţi de învăţământ şi până la extinderea reţelelor de canalizare şi finalizarea staţiei de epurare, fără a uita proiectele europene la care e de aşteptat să înceapă lucrările sau refacerea pavajului în zona pietonală din faţa Galeriilor Comerciale.

Read more: Andrei Volosevici a anunţat priorităţile Ploieştiului pentru 2021
Administraţie

Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti ar putea fi desfiinţată, iar angajaţii preluaţi de Primărie. Este doar unul dintre planurile de reorganizare discutate în această perioadă de autorităţile ploieştene.

Read more: Reorganizare în administraţia ploieşteană, începând cu Regia Autonomă de Servicii Publice
Administraţie

După ce, pentru multă vreme, s-a ştiut că iarna recent încheiată va fi ultima în care autorităţile locale mai pot acorda subvenţii la încălzire populaţiei, primarul Ploieştiului anunţă că subvenţia va fi menţinută şi în sezonul rece 2021-2022, cu posibilitatea ca, în scenariul unei creşteri a tarifului de producţie, şi sumele decontate de la bugetul local să crească, astfel încât populaţia să plătească acelaşi tarif.

Read more: Subvenţia la termoficare va putea fi menţinută şi iarna viitoare. Anunţ făcut azi de primarul...
Administraţie

Conducerea Consiliului Județean Prahova a anunțat rezilierea contractelor pe care instituția le are pentru deszăpezirea drumurilor județene. Intenția a fost anunțată de mai multă vreme, însă picătura care a umplut paharul a fost modul în care s-a intervenit în ultimele 48 de ore pe șoselele din Prahova.

Read more: Conducerea CJ Prahova a decis rezilierea contractelor pentru deszăpezire, după prestația de ieri a...
Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova pregăteşte un proiect de ecologizare a unor depozite de deşeuri periculoase rămase de la rafinăriile Astra şi Steaua Română şi pe care foştii proprietari nu şi le mai asumă. Aşa-zisele depozite orfane, parte dintre siturile contaminate din cauza cărora am intrat în atenţia Comisiei Europene, ar urma să fie curăţate şi transformate în parcuri fotovoltaice, potrivit proiectului european conceput de autorităţi.

Read more: Consiliul Judeţean Prahova speră să obţină fonduri europene pentru ecologizarea unor depozite de...
Administraţie

Societatea HIDRO PRAHOVA SA, operator regional al sistemelor publice de apă și canalizare în județul Prahova, a anunțat, miercuri, că râul Prahova nu a fost poluat în urma incidentului produs la Stația de Epurare Sinaia, în cursul nopții de 21 februarie (VEZI DETALII). Informarea a fost transmisă în baza rezultatelor analizelor pentru probele de apă prelevate.

Read more: Operatorul HIDRO PRAHOVA SA nu a provocat poluarea râului Prahova, în urma incidentului produs la...
Administraţie

Ploieştiul va obţine 20 de troleibuze nou-nouţe, achiziţionate din fonduri europene în cadrul unei licitaţii ţinute de Ministerul Dezvoltării pentru mai multe localităţi. Primele vehicule au ieşit din fabrica din Polonia şi sunt duse în Cehia pentru instalarea echipamentelor tehnice.

Read more: Primele troleibuze din fonduri europene pentru Ploieşti sunt echipate la o fabrică din Cehia
Joomla SEF URLs by Artio