Administraţie

Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova a lansat în această săptămână mai multe anunţuri de intenţie vizând investiţii importante, inclusiv şapte proiecte pentru viitoare şosele de centură ale unor oraşe sau comune cu trafic rutier intens. Autorităţile speră să obţină fonduri nerambursabile prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Read more: Consiliul Judeţean vrea fonduri prin Planul de Rezilienţă pentru studii la şapte şosele de centură
Administraţie

Argumentând că actuala structură e greu de modernizat sau extins, conducerea Consiliului Judeţean Prahova ia în calcul construirea unui nou spital judeţean de urgenţă, de la zero. E de aşteptat ca spre finalul acestui an să înceapă studiul de fezabilitate, care ar urma să arate, mai departe, la ce costuri ne putem aştepta pentru lucrări, cum şi unde ar urma să apară noua construcţie şi cât de utilă ar urma să se dovedească aceasta.

Read more: Consiliul Judeţean Prahova a publicat un anunţ de intenţie pentru construirea unui nou spital...
Administraţie

Tribunaul Prahova s-a pronunţat astăzi în litigiul intentat de mai mulţi salariaţi ai Direcţiei Judeţene de Protecţia Plantelor şi de Întreţinere a Drumurilor Judeţene Prahova, care au contestat hotărârea prin care Consiliul Judeţean a aprobat desfiinţarea. Decizia CJ Prahova a fost suspendată de instanţă.

Read more: Hotărârea de desfiinţare a Direcţiei de Protecţia Plantelor Prahova a fost suspendată de instanţă
Administraţie

Prezent la Actualitatea LIVE, Cristian Apostol, vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, a declarat că bugetul județului Prahova pentru anul 2021 va fi orientat către investiții.

Read more: Cristian Apostol, vicepreședinte al CJ Prahova: „Bugetul județului a fost gândit pentru investiții”
Administraţie

Prefecţii şi subprefecţii instalaţi miercuri în funcţii de către Guvern au depus astăzi jurământul, într-o videoconferinţă organizată simultan pentru toate judeţele. În Prahova, prefectul Cristian Ionescu a fost menţinut, asumat oficial de PNL, în timp ce posturile de subprefecţi au fost ocupate de o persoană propusă de USR şi una de PNL.

Read more: Schimbări la conducerea Prefecturii Prahova. Noii subprefecţi au depus jurământul astăzi, alături...
Administraţie

Conducerea Consiliului Judeţean Prahova a început demersurile pentru un program de investiţii în domeniul digitalizării, invocând faptul că, într-o perioadă de creştere evidentă a accesului la internet, activitatea instituţiei şi relaţia cu prahovenii încă se bazează foarte mult pe hârţoage, mape de corespondenţă, dosare cu şină şi bileţele cu numere de înregistrare.

Read more: Consiliul Judeţean vrea să-şi modernizeze sistemul informatic: "Ultimul soft e de acum 15 ani"
Administraţie

Afectată de mai multă vreme de probleme, faţa corpului nordic al Colegiului Naţional "Mihai Viteazul" Ploieşti este inclusă într-un proiect de restaurare şi înlocuire a tâmplăriei exterioare. Consiliul Local a aprobat joi actualizarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi acestei investiţii.

Read more: Primăria Ploieşti va restaura faţada Colegiului "Mihai Viteazul", după ce au căzut bucăţi de...
Administraţie

Propusă iniţial pentru desfiinţare din cauza numărului redus de elevi, Şcoala nr. 22, din cartierul ploieştean Mitică Apostol, va avea activitatea suspendată din următorul an şcolar. Copiii înscrişi aici vor fi transferaţi la o unitate din zona Lămâiţa.

Read more: Şcoala din cartierul Mitică Apostol, suspendată pentru a fi salvată de la desfiinţare
Administraţie

Reunit joi, Consiliul Local Ploieşti a decis suspendarea regulamentului privind închirierea locurilor de parcarea din vecinătatea locuinţelor, invocând oficial pandemia de coronavirus. Neoficial, demersul arată mai degrabă ca o recunoaştere a faptului că regulamentul, aprobat de majoritatea PSD-ALDE din vechiul mandat, este foarte greu de pus în practică, dincolo de faptul că în tot acest timp SGU nici măcar n-a marcat locurile care se presupune c-ar urma să fi fost scoase la licitaţie.

Read more: Regulamentul pentru închirierea parcărilor condominiale din Ploieşti a fost suspendat de autorităţi
Joomla SEF URLs by Artio