Administraţie

Administraţie

Hotărârea prin care era aprobată o nouă organigramă, subţiată, pentru aparatul intern al Consiliului Judeţean Prahova a fost suspendată astăzi de instanţă, după ce şi încercarea de restructurare de la finalul lui 2020 a avut aceeaşi soartă.

Read more: Tribunalul a suspendat pentru a doua oară încercarea de restructurare a Consiliului Judeţean Prahova
Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova a aprobat, în şedinţa de astăzi, un proiect discutat de mai multe luni, vizând atragerea de fonduri europene pentru achiziţia de dotări la Spitalul Judeţean din Ploieşti pentru o mai bună gestionare a crizei sanitare. Proiectul european propus are o valoare de 8,4 milioane de lei, care include şi decontarea din fonduri europene a unor cheltuieli făcute din resurse proprii undeva pe la începutul pandemiei.

Read more: Dotări pe timp de pandemie! Proiect european de 8,4 milioane de lei pentru sprijinirea Spitalului...
Administraţie

Consiliul Local Dumbrava a aprobat, în unanimitate, la propunerea primarului localității, Marian Apostol, două proiecte referitoare la finanțarea obiectivului “Înfiinţare rețea de canalizare și stație de epurare ape uzate”.

Read more: Au fost actualizate datele tehnice și economice pentru proiectul privind rețeaua de canalizare și...
Administraţie

După apariţia mai mjultor reclamaţii din partea pacienţilor sau aparţinătorilor cu privire la condiţiile din Unitatea de Primiri Urgenţe a celui mai mare spital din Prahova, la Judeţean au început lucrările de reparaţii. Acestea se derulează în paralel cu proiectul european de extindere, modernizare şi dotare a UPU.

Read more: Au început lucrările de reparaţii în UPU de la Spitalul Judeţean Ploieşti, după reclamaţiile...
Administraţie

Autorităţile locale au demarat o procedură de achiziţie pentru desemnarea unui nou operator care să se ocupe de marcaje rutiere şi mobilier stradal, după ce propria firmă a municipalităţii, SGU Ploieşti, a rămas fără obiectul de activitate în acest domeniu, pe motiv de incapacitate de a onora comenzile.

Read more: Viceprimarul Daniel Nicodim: "Dacă decurge totul normal, în maxim o lună avem un nou operator...
Administraţie

Autorităţile ploieştene pregătesc un proiect de modernizare a opt unităţi de învăţământ care au funcţionat în ultimii ani fără autorizaţii de securitate la incendiu, doar pe baza unor avize emise de ISU în urma unor promisiuni de renovare. La mai bine de trei ani de când fuseseră făcute unele dintre acele promisiuni, Primăria vine acum în faţa Consiliului Local cu un proiect estimat la 8,7 milioane de lei, echivalenul a aproape 1,8 milioane de euro.

Read more: Primăria Ploieşti pregăteşte investiţii de 1,8 milioane de euro în şcolile care n-au avut...
Administraţie

Direcţia de Pază din subordinera Consiliului Judeţean Prahova nu se mai desfiinţează! Cel puţin nu pentru moment. Tribunalul Prahova s-a pronunţat astăzi într-un litigiu intentat de 19 angajaţi, hotărând suspendarea actului administrativ. Sentinţa nu este definitivă.

Read more: Tribunalul Prahova a decis astăzi suspendarea hotărârii privind desfiinţarea Direcţiei de Pază...
Administraţie

Direcţia Naţională Anticorupţie face verificări cu privire la serviciile de curăţenie efectuate în mandatul trecut în municipiul Ploieşti. Anchetatorii au solicitat un set de documente de la Primărie, potrivit unor surse din administraţia locală.

Read more: Surse: Verificări DNA la Primăria Ploieşti. Procurorii au solicitat documente privind serviciile...
Administraţie

Naveta între Ploieşti şi satele din imediata vecinătate, dacă eşti pieton sau biciclist, este de multe ori un sport extrem de periculos, mai ales când e nevoie de traversarea şoselei de centură. De jur împrejurul municipiului nu există nicio pasarelă care să permită traversarea în siguranţă, iar oamenii care se duc spre Strejnic, Buda, Stănceşti sau Negoieşti, de exemplu, îşi asumă zilnic un risc foarte mare. Nici cei din Mitică Apostol, oficial locuitori ai Ploieştiului, nu se descurcă mai uşor.

Read more: Apel pentru construirea unei pasarele la ieşirea din Ploieşti spre Strejnic: "Zi de zi ne riscăm...
Joomla SEF URLs by Artio