Sondajul on-line lansat zilele trecute (VEZI DETALII), de Cristina Toma Cochinescu, pentru locuitorii din Ploiești Vest, a arătat care sunt investițiile pe care aceștia le consideră prioritare pentru cartierul lor. Așa că inițiatoarea demersului începe o strângere de semnături, lista și solicitările ploieștenilor din Mitică Apostol urmând să fie transmise autorităților locale. 

 

"Mergem mai departe!

Locuitorii Cartierului Mitică Apostol vor apă şi canalizare. Potrivit rezultatelor sondajului pe care l-am efectuat acum o săptămână, principalele probleme ale locuitorilor sunt strâns legate de sistemele de apă şi de canalizare.

Am decis continuarea demersului pentru transformarea cartierului nostru într-unul european.

Sunt convinsă că, prin colaborarea comunității cu autoritățile, oamenii din Mitică Apostol vor locui într-un cartier frumos, curat şi modern!

Mâine voi începe strângerea semnăturilor! Suntem tot mai mulți şi mai bine organizați, iar ajutorul fiecăruia dintre voi contează!

Fac un apel la toți locuitorii Ploieştiului ca, în cazul în care au cunoscuți, membri ai familiei sau prieteni care locuiesc în Cartierul Mitică Apostol, să mă contacteze în privat.

Mulțumesc, tuturor!", a anunțat Cristina Toma Cochinescu pe pagina sa de Facebook.

Joomla SEF URLs by Artio