Proiectul de construire a noului spital municipal în Ploieşti, propus în campania electorală din 2016 de Adrian Dobre, nu are timp, fizic, să se încheie în acest mandat. Anunţul a fost făcut de primarul municipiului, care a recunoscut, mai cu jumătate de gură, în timpul unei discuţii cu reprezentanţii presei locale, că lucrările ar putea să înceapă în 2019, cu puţin noroc, dar cu siguranţă nu mai au cum să se încheie mai devreme de vara lui 2020, când se încheie acest mandat.

Întrebat de jurnalişti care este stadiul proiectului, edilul a precizat că se aşteaptă în continuare transmiterea în patrimoniul Primăriei Ploieşti a unui teren de pe strada Torcători, de la fosta unitate militară de aici, teren deţinut de Ministerul Apărării şi care în prezent este supus unei proceduri de dezmembrare. "Nu mă consider învins de birocraţie. Bineînţeles că sper ca în acest mandat să fie demarat proiectul. A apărut o dezmembrare la terenul de pe Torcători, aştept din partea Ministerului Apărării documentele oficiale ca să pot reface proiectul de hotărâre (n.r. pentru o nouă solicitare de transmitere a terenului). Timp fizic să construieşti un spital nu mai e (n.r. până la finalul mandatului), dar să demarăm lucrările este", a fost răspunsul dat de primarul Dobre la întrebările jurnaliştilor.

"Demararea proiectului pentru spital este o prioritate pentru mine, el poate fi demarat la anul, dar nu finalizat", a completat primarul.

Joomla SEF URLs by Artio