Primăria Ploieşti a anunţat că va organiza luni o sesiune de discuţii cu privire la activitatea de salubritate din municipiu. Autorităţile au transmis invitaţia către preşedinţii asociaţiilor de proprietari, dar spun că aşteaptă şi orice alt ploieştean interesat de subiect.

Întâlnirea e programată luni, de la ora 18.00, la Teatrul "Toma Caragiu". "Primarul municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, invită președinții asociațiilor de proprietari din municipiul Ploiești, precum și alți cetățeni interesați, la o întâlnire în cadrul căreia se va discuta despre situația salubrității în orașul nostru, luni, 10 iunie 2019, începând cu ora 18.00. În cadrul reuniunii, care se va desfășura lasediul teatrului «Toma Caragiu», edilul șef al unicipiului Ploiești va purta un dialog direct cu reprezentanții asociațiilor de proprietari pe subiectul contractului aflat în derulare cu actualul operatorcare asigură salubritatea", a transmis Primăria Ploieşti într-un comunicat de presă.

Discuţiile vin în contextul în care foarte mulţi ploieşteni şi-au exprimat în ultimul an nemulţumirile cu privire la activităţile de salubritate derulate de Rosal, atât pe linia de colectare a deşeurilor, unde operatorul e în contract cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Managementul Deşeurilor Prahova, cât şi în privinţa curăţeniei căilor publice, unde contractul este direct între Rosal şi Primărie. De altfel, în cazul acestui contract, primarul Dobre declara încă din primăvară că a trimis o notificare de reziliere, dar se pare căn nu s-a mai ajuns şi la desfiinţarea acordului, probabil autorităţile considerând că operatorul s-a conformat şi a remediat neregulile în termenul impus prin notificare.

Joomla SEF URLs by Artio