Într-o conferinţă de presă susţinută astăzi, în care a criticat dur activitatea Regiei Autonome de Servicii Publice privind supervizarea salubrităţii, primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a anunţat că va veni în faţa Consiliului Local cu o propunere de desfiinţare a RASP şi de înfiinţare a unui serviciu intern care să preia o parte din atribuţii.

 

Voi veni cu o solicitare în cadrul Consiliului Local de modificare a organigramei şi desfiinţare a acestei Regii Autonome de Servicii Publice, pentru că este total ineficientă, şi de înfiinţare a unui serviciu în cadrul Primăriei, strict pe monitorizarea serviciilor de utilitate publică. Nu mă interesează cititul contoarelor din apartament sau alte lucruri sau nu ştiu ce alt compartiment media pe care şi l-a făcut RASP-ul, mă interesează strict aplicarea legii privind serviciile de utilitate publică", a declarat Adrian Dobre.

Declaraţia vine în contextul în care primarul municipiului Ploieşti a dezvăluit că instituţia a depus o sesizare la Poliţie, reclamând că RASP a acceptat la plată posibile servicii "umflate" prestate de Rosal, dând exemplul unor cantităţi suspect de mari de deşeuri care apar în acte ca fiind ridicate de pe domeniul public sau al unor străzi care, tot în acte, figurează măturate frecvent, deşi de câteva luni sunt în programul de lucrări de canalizare. Găsiţi mai multe detalii AICI!

Joomla SEF URLs by Artio