Economic

Economic

Consiliul Concurenței a declanșat două investigații ce vizează un posibil comportament abuziv al companiilor Distribuție Energie Electrică România SA și, respectiv, Distribuție Energie Oltenia SA, pe piața distribuției de energie electrică aferentă zonelor geografice pentru care cei doi operatori dețin licență de distribuție, a anunțat, marți, autoritatea de concurență.

Read more: Investigații în mai multe zone din țară, privind un posibil comportament abuziv pe piața...
Economic

O propunere venită din partea industriei HoReCa este analizată de autorități, urmărindu-se găsirea unei soluții pentru ca funcționarea restaurantelor să nu mai depindă, ca în prezent, de rata de infectare înregistrată la nivel local.

Read more: Restaurantele ar putea rămâne deschise indiferent de rata infectărilor. Vezi în ce condiții
Economic

Ministrul de Finanțe, Alexndru Nazare, a anunțat o nouă prelungire aplicată unei măsuri menite să-i sprijine pe contribuabilii aflați în dificultate, din cauza situației economice apărute pe fondul pandemiei.

Read more: Alexandru Nazare: Am prelungit, până la 31 ianuarie 2022, termenul până la care contribuabilii pot...
Economic

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrul Județean Prahova, a anunțat că a demarat  plata cererilor depuse în anul 2020 pentru Măsura 14 - Plăţi privind bunăstarea animalelor - pachet a) - Plăți în favoarea bunăstării porcinelor și pachet b) - Plăţi în favoarea bunăstării păsărilor.

Read more: APIA efectuează plăți de peste 100 de milioane de euro pentru beneficiarii Măsurii 14 - Bunăstarea...
Economic

Statul va continua să sprijine, și în următoarea perioadă, contribuabilii afectați de criza economică declanșată pe fondul pandemiei și a restricțiilor impuse de mai bine de un an. Ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare, a anunțat prelungirea, cu șase luni, a perioadei pentru acordarea unor facilități.

Read more: Alexandru Nazare: “Am prelungit, până la 30 septembrie 2021, facilitatea de eșalonare la plată, în...
Economic

Parte a AFI EUROPE, liderul dezvoltatorilor imobiliari pe piața centrală și est europeană, AFI Ploiești a instalat primul sistem modern de purificare a aerului prin ionizare. Implementarea acestei soluții pentru îmbunătățirea calității aerului din centrul comercial aduce pentru ploieșteni un mediu cu siguranță sporită la cumpărături și pentru petrecerea timpului liber.

Read more: AFI Ploiești implementează primul sistem modern de purificare a aerului, ce poate reduce riscul de...
Economic

Prezent la Actualitatea LIVE, directorul AJOFM Prahova, Cristina Stoichici, a declarat că, de la începutul pandemiei, prin intermediul instituției pe care o conduce s-au derulat acțiuni importante pentru sprijinirea angajatorilor din județ.

Read more: Cristina Stoichici, director AJOFM Prahova: „În cazul șomajului tehnic, sprijinul acordat...
Economic

Ministrul Finanțelor Publice, Alexandru Nazare, a anunțat după ședința de Guvern de miercuri mai multe modalități adoptate de Executiv, pentru sprijinirea întreprinderilor mici și mijlocii, astfel încât acestea să poată depăși criza generate de pandemia Covid 19.

Read more: Alexandru Nazare: Guvernul a aprobat normele aferente programelor care vor ajuta IMM-urile să...
Joomla SEF URLs by Artio