Economic

Economic

Parte a AFI EUROPE, liderul dezvoltatorilor imobiliari pe piața centrală și est europeană, AFI Ploiești a instalat primul sistem modern de purificare a aerului prin ionizare. Implementarea acestei soluții pentru îmbunătățirea calității aerului din centrul comercial aduce pentru ploieșteni un mediu cu siguranță sporită la cumpărături și pentru petrecerea timpului liber.

Read more: AFI Ploiești implementează primul sistem modern de purificare a aerului, ce poate reduce riscul de...
Economic

Prezent la Actualitatea LIVE, directorul AJOFM Prahova, Cristina Stoichici, a declarat că, de la începutul pandemiei, prin intermediul instituției pe care o conduce s-au derulat acțiuni importante pentru sprijinirea angajatorilor din județ.

Read more: Cristina Stoichici, director AJOFM Prahova: „În cazul șomajului tehnic, sprijinul acordat...
Economic

Ministrul Finanțelor Publice, Alexandru Nazare, a anunțat după ședința de Guvern de miercuri mai multe modalități adoptate de Executiv, pentru sprijinirea întreprinderilor mici și mijlocii, astfel încât acestea să poată depăși criza generate de pandemia Covid 19.

Read more: Alexandru Nazare: Guvernul a aprobat normele aferente programelor care vor ajuta IMM-urile să...
Economic

Flota Blue Air s-a îmbogăţit cu un Boeing 737-8 Max, prima aeronavă de acest tip care operează zboruri comerciale. Aceasta a aterizat joi Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Este primul avion de acest model din flota unei companii românești și primul care va opera zboruri comerciale în tara noastră și în sud-estul Europei.

Read more: Blue Air a primit prima aeronavă Boeing 737-8 Max. Primul zbor cu pasageri este programat pentru...
Economic

Comisia de specialitate din cadrul Primăriei Ploiești (CTATU) va analiza, la cererea dezvoltatorului imobiliar Maristar Construcții Civile SRL, oportunitatea construirii unui ansamblu de blocuri în cartierul Albert din zona de nord a municipiului-reședință de județ. Proiectul este contestat de riverani. Oamenii acuză că apariția a trei blocuri noi în zonă va sufoca traficul și va afecta mediul înconjurător.

Read more: Dezvoltatorul MRS, acuzat că inventează accesul din Bd. Republicii prin sufrageria unei vile....
Economic

O nouă sancțiune este dorită de autorități, spre a fi aplicată agenților economici dacă aceștia încalcă restricţiile în vigoare. Prevederile ar viza în primul rând cluburile și restaurantele.

Read more: Guvernul vrea suspendarea activității agenților economici la care se constată că încalcă...
Economic

Ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare, susține consolidarea și extinderea Fondului de Investiții al Inițiativei Celor Trei Mări, un instrument important, mai ales în contextual actual, pentru creșterea competitivității economiilor regionale. În cazul României, FII3M înseamnă oportunități în vederea implementării unor proiecte de infrastructură în domeniile transportului, energiei și digitalizării, subliniază oficialul roman.

Read more: Alexandru Nazare, ministrul Finanțelor Publice: Operaționalizarea FII3M reprezintă o oportunitate...
Economic

Există multe modele de Smart TV și toate ne permit același lucru: acces la Internet, descărcare de aplicații pentru a viziona seriale și streaming de filme, pentru a asculta muzică. Dar toate sunt diferite în multe aspecte: compatibilitate cu aplicațiile pe care dorim să le folosim, interfață, suport etc.

Read more: Care este cel mai bun sistem de operare pentru Smart TV?
Joomla SEF URLs by Artio