Ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare, continuă seria discuțiilor oficiale axate pe găsirea de soluții pentru stimulare a investițiilor străine în România.

“Am participat astăzi la o întâlnire cu membrii delegației American-Romanian Business Council (AMRO), desfășurată la sediul Ministerul Afacerilor Externe, în cadrul căreia am dezbătut teme legate de măsurile economice de stimulare a investițiilor străine în România, precum și perspectivele consolidării relațiilor comerciale cu Statele Unite ale Americii”, a anunțat ministrul.

Acesta consideră că, “prin reformele începute și investițiile la maximul istoric de 5,5% din PIB în anul 2021, ne-am asumat o traiectorie fiscal-bugetară sustenabilă, care transmite un mesaj pozitiv, clar, și anume că statul român reprezintă un partener solid pentru investitori. Întreaga construcție bugetară favorizează diversificarea și creșterea volumului investițiilor străine în România”.

“Susțin un dialog deschis și permanent cu mediul de afaceri în vederea consolidării relațiilor comerciale, mai ales în contextul economic actual care stă încă sub semnul incertitudinilor legate de evoluția pandemică”, a mai punctat Alexandru Nazare.

Joomla SEF URLs by Artio