Platforma Termene.ro este indisponibilă, pentru moment, ca urmare a unui incident la centrele de date ale companiei care găzduiește serverele acesteia.

 

“Platforma Termene.ro este indisponibilă pentru moment din cauza unui incendiu la centrele de date din Strasbourg ale companiei franceze OVH, care găzduiește serverele noastre.

Am activat planul de refacere în caz de dezastru (Disaster Recovery Plan) și avem infrastructura necesară ca să asigurăm backup-ul. Datele tuturor utilizatorilor Termene sunt în siguranță.

Întreaga echipă Termene lucrează la remedierea acestei situații și sperăm să revenim cât de curând cu vești bune, imediat ce platforma noastră devine funcțională.

OVH este cel mai mare jucător european din domeniul de furnizare de servicii de hosting. Compania găzduieşte aproximativ 270.000 de servere şi peste 20 milioane de platforme online și are printre clienți cele mai mari 1.000 de companii europene” este anunțul publicat, miercuri după-amiază, pe pagina de Facebook termene.ro.

Antreprenorul Octave Klaba, CEO-ul și fondatorul OVH, spune că centrul de date SBG2 a fost afectat, precum și o parte din SBG1. Pompierii au reușit să protejeze serverul SBG3, iar SBG4 este neafectat de incendiul izbucnit azi-noapte, în jurul orei 2.00, a precizat Adrian Dragomir, co-founder Termene.ro.

Joomla SEF URLs by Artio