Economic

Economic

Activitatea în restaurante va fi reluată doar când evoluția epidemiologică va permite acest lucru și în baza unor reguli stricte de protecție sanitară, au stabilit, joi, reprezentanţii Executivului și cei ai HORECA.

Read more: Întâlnire la Guvern, pentru pregătirea redeschiderii restaurantelor. Decizia anunțată de Executiv
Economic

A fost aprobată procedura de conectare a aparatelor de marcat electronice fiscale la sistemul informatic național de supraveghere și monitorizare a datelor fiscale al ANAF. Conectarea caselor de marcat se va face pe categorii de contribuabili, începând cu data de 1 iulie, astfel:

Read more: Procedura de conectare a caselor de marcat la ANAF a fost aprobată
Economic

Prima din cele patru unități mobile de Terapie Intensivă, achiziționate  pentru IGSU în cadrul unui parteneriat în care și-au unit forțele Crucea Roșie Română, societatea civilă, persoane fizice, autorități și companii prezente pe piața românească, a fost adusă la Ploiești, pentru a mări capacitatea secției ATI a Spitalului Județean de Urgență.

Read more: Prima din cele patru unități mobile de Terapie Intensivă, achiziționate prin proiectul susținut și...
Economic

Brand-urile preferate din AFI Ploiești își așteaptă clienții cu reduceri de până la 70% la bijuterii și articole vestimentare, încălțăminte și articole sportive pentru întreaga familie, dar și jucării pentru cei mici.

Read more: Totul e bine când ne revedem cu bine! #AFIInSiguranta // Mega reduceri de vară și cumpărături în...
Economic

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat că guvernul a luat în ședința de joi măsuri care să permită liberalizarea pieţei gazelor naturale de la 1 iulie, menţionând că se aşteaptă la o scădere a preţurilor cu 10-15%.

Read more: Ministrul Economiei anunță ieftinirea gazelor după 1 iulie: Liberalizarea va duce la o scădere a...
Economic

Programul de internship al Rompetrol, lansat pe platformele Petromidia și Vega în urmă cu 19 ani, a ajuns la o nouă ediție după ce, până acum, a pregătit peste 1.500 de absolvenți de liceu și facultate, din care mai bine de jumătate au ajuns să aibă o carieră în companie, în diferite sectoare de activitate.

Read more: Rompetrol a lansat o nouă ediție a programului de internship, dedicat celor care își doresc o...
Economic

Știați că...

  • rinichii elimină toxinele și excesul de apă din țesuturi, fiind asemenea unor filtre foarte performante.
  • de asemenea, rinichii ajută la controlul tensiunii arteriale și la menținerea oaselor sănătoase.
Read more: AS-RENALFORT, suplimentul alimentar Carpatica Plant Extract care ajută la buna funcționare a...
Economic

Din 10 procese, inițiate cu scopul de a anula tot atâtea autorizații de funcționare pe care Ministerul Sănătății le emisese pentru niște farmacii din București, Brașov, Constanța, Câmpulungul Moldovenesc, Făgăraș și Predeal, cinci au fost câștigate de MS, iar cinci pierdute. RISE PROJECT dezvăluie strategia folosită în instanță, la Brașov, totul pentru ca o astfel de unitate să fie ținută deschisă.

Read more: Investigație RISE PROJECT despre cum au fost "lipite" trei blocuri pentru ca o farmacie a lanțului...
Economic

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului KMG International în România, a anunțat lansarea unui nou serviciu dedicat persoanelor fizice. De acum, clienții au posibilitatea de a retrage numerar cu comision 0% din orice stație proprie Rompetrol. Serviciul “CashBack” (eliberare de numerar la comerciant) este disponibil la orice oră.

Read more: Rompetrol lansează serviciul Cashback. Clienții pot retrage numerar, fără comision, de la stațiile...
Economic

Echipa AFI Ploiești pune pe primul loc sănătatea clienților și a angajaților din centrul comercial, implementând un set complex de măsuri pentru ca orice sesiune de shopping să se desfășoare în condiții de maximă siguranță.

Read more: Totul e bine când ne revedem cu bine! #AFIInSiguranta. AFI Ploiești își așteaptă din nou clienții...
Joomla SEF URLs by Artio