Economic

Economic

O nouă sancțiune este dorită de autorități, spre a fi aplicată agenților economici dacă aceștia încalcă restricţiile în vigoare. Prevederile ar viza în primul rând cluburile și restaurantele.

Read more: Guvernul vrea suspendarea activității agenților economici la care se constată că încalcă...
Economic

Ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare, susține consolidarea și extinderea Fondului de Investiții al Inițiativei Celor Trei Mări, un instrument important, mai ales în contextual actual, pentru creșterea competitivității economiilor regionale. În cazul României, FII3M înseamnă oportunități în vederea implementării unor proiecte de infrastructură în domeniile transportului, energiei și digitalizării, subliniază oficialul roman.

Read more: Alexandru Nazare, ministrul Finanțelor Publice: Operaționalizarea FII3M reprezintă o oportunitate...
Economic

Există multe modele de Smart TV și toate ne permit același lucru: acces la Internet, descărcare de aplicații pentru a viziona seriale și streaming de filme, pentru a asculta muzică. Dar toate sunt diferite în multe aspecte: compatibilitate cu aplicațiile pe care dorim să le folosim, interfață, suport etc.

Read more: Care este cel mai bun sistem de operare pentru Smart TV?
Economic

Ministrul Finanțelor Publice, Alexandru Nazare, a anunțat că face demersuri în vederea consultării cu partenerii elvețieni, în scopul derulării unui nou program de cooperare elvețioano-român.

Read more: Ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare, a demarat discuțiile pentru un nou program de cooperare...
Economic

Alexandru Nazare a anunțat, joi după-amiază, că Ministerul de Finanțe are în lucru un proiect care prevede prelungirea perioadei în care se acordă facilități operatorilor din sectorul HoReCa.

Read more: Ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare, anunță prelungirea acordării sprijinului pentru sectorul...
Economic

Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei a aprobat un pachet de acte normative privind racordarea clienților casnici la rețelele electrice de interes public și la sistemul de distribuție a gazelor naturale. Reprezentanții ANRE consideră că acestea permit unui număr mai mare de utilizatori accesul la gaze naturale și energie electrică.

Read more: ANRE anunță noi reguli privind racordarea la rețele electrice și sistemul de distribuție a gazelor
Economic

Președintele transmite că bugetul pe anul 2021 este „axat preponderent pe investiții și pe accesarea fondurilor europene”, și că permite dezvoltarea României în sectoare esențiale, „prea adesea ignorate în trecut”.

Read more: Președintele României, Klaus Iohannis, a promulgat Legea bugetului de stat și Legea bugetului...
Economic

Ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare, a prezentat în comisiile reunite de buget - finanţe din Parlament proiectul de buget pentru anul 2021, despre care spune că urmărește relansarea nu prin procentul de creștere economică, dar mai ales prin calitatea creșterii.

Read more: Alexandru Nazare, ministru de Finanțe: “Este un buget al relansării, un buget robust, echilibrat,...
Joomla SEF URLs by Artio