Economic

Economic

Joi a fost publicată în Monitorul Oficial Ordonanța de Urgență a Guvernului 224/2020 - privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, structuri de cazare, structuri de alimentație și agenții de turism, a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei COVID 19.

Read more: Schema de ajutor pentru sectorul HoReCa a fost publicată în Monitorul Oficial
Economic

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat, marți, că va solicita Consiliului Concurenței să verifice tarifele anunțate de furnizorii de energie electrică pentru consumatorii care nu optează pentru un furnizor. Noile prețuri pentru cei din piața serviciului universal vor fi valabile de la 1 ianuarie.

Read more: Tarifele la energie electrică, valabile de la 1 ianuarie, în atenția Consiliului Concurenței....
Economic

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a amendat o companie din sectorul telecom cu 7.000 de lei pentru nereguli în ofertele de telefonie mobilă şi internet care pot crea grave prejudicii clienţilor, conform  unui mesaj publicat pe rețelele de socializare de Sorin Susanu, comisar-şef în cadrul ANPC.

Read more: O mare companie de telefonie a fost amendată de ANPC pentru oferte care ar putea induce în eroare...
Economic

Barclays, a doua cea mai mare bancă din Regatul Unit, a primit o amendă de 26 de milioane de lire (aproape 29 de milioane de euro) pentru „proasta tratare” a clienţilor care au întâmpinat dificultăţi financiare după ce au primit un credit, potrivit Financial Times, citat de Mediafax.

Read more: Amendă uriașă pentru o bancă. "Și-a tratat prost" clienții care nu-și mai puteau plăti ratele
Economic

Camera de Comerţ şi Industrie Prahova a făcut publică o situație cu privire la economia judeţului, analizată în ansamblul economiei naţionale, comparativ - la nivelul anilor 2020 şi 2019. Cifrele prezentate reflectă evident modul în care pandemia și restricțiile impuse firmelor s-au reflectat în economie.

Read more: Impactul pandemiei în Prahova: numărul șomerilor a explodat, iar peste 2.500 de firme au dispărut...
Economic

Platforma termene.ro vine în întâmpinarea firmelor din România cu un produs extrem de util pentru antreprenori: o secțiune gratuită care cuprinde informații oficiale, actualizate în timp real, despre toate firmele din România.

Read more: Termene.ro publică gratuit informații oficiale, actualizate în timp real, despre toate firmele...
Economic

În jur de 100.000 de români pot beneficia, anul acesta, de vouchere care le asigură reduceri cuprinse între 200 și 500 de lei, la predarea electrocasnicelor vechi și achiziționarea de aparate noi.

Read more: Update: Reduceri între 200 și 500 de lei, la cumpărarea de electrocansice noi prin programul...
Economic

Compania care avea să devină unul dintre cele mai mari nume în domeniul sportului a început când un alergător de la Universitatea din Oregon a pornit o afacere de vânzare a unor pantofi importați din portbagajul mașinii sale.

Read more: Cei mai buni adidași Nike pentru alergat
Economic

Niciun peisaj de grădină nu ar fi complet fără diferite tipuri de arbuști și tufișuri care cresc în el. Există arbuști ornamentali veșnic verzi care oferă culoare pe tot parcursul anului și înfloresc primăvara, vara și toamna. Alte tipuri de tufe perene sunt plante de graniță cu creștere redusă. De asemenea, puteți planta tufișuri decorative cu diferite culori de frunze, cum ar fi violet, roșu și multicolor.

Read more: 4 tipuri diferite de arbuști și tufișuri care cresc în curte
Joomla SEF URLs by Artio