Economic

Economic

Creativitatea copiilor are avantajul de a nu se lovi de problemele oamenilor mari. Aceasta se manifestă liber, fără bariere, și naște rezultate surprinzătoare, minunate, uneori chiar fantastice. Uneori, aceasta se afișează pe suprafețe pe care nu le dorești pline de culorile și formele care se nasc în imaginația celor mici. De aceea, dacă vreți să canalizați creativitatea celor mici într-un spațiu controlat, vă oferim 10 idei pentru copiii care vor să deseneze la orice oră din zi.

Read more: 10 idei pentru copiii care vor să deseneze
Economic

Alertă la Ministerul Economiei, după ce băncile au avertizat asupra faptului că unii dintre beneficiarii unor ajutoare nerambursabile au transferat banii primiți în conturile personale, deși sumele pot fi utilizate numai pentru acoperirea anumitor cheltuieli declarate eligibile.

Read more: Ministerul Economiei: "Băncile partenere au sesizat că beneficiari ai măsurii 1 – microgranturi -...
Economic

Guvernul analizează noi măsuri prin care să vină în sprijinul operatorilor economici din HoReCa și turism, două dintre cele mai afectate sectoare în contextul restricțiilor impuse din cauza pandemiei.

Read more: Noi măsuri pentru HoReCa și turism, inclusiv prelungirea valabilității voucherelor de vacanță din...
Economic

O nouă ediție a programului "Rabla pentru electrocasnice" va debuta pe 15 decembrie, a anunțat, joi, Ministerul Mediului. În premieră, în cadrul ediției din acest an vor putea fi achiziționate și aspiratoare, uscătoare de rufe, dar și laptopuri și tablete.

Read more: RABLA pentru ELECTROCASNICE: Patru noi categorii de produse introduse în premieră în program
Economic

ITM Prahova a transmis o informare prin care le reamintește angajatorilor că sunt obligați să respecte liberele prevăzute de Codul muncii, în zilele declarate sărbători legale.

Read more: Amenzi de până la 10.000 de lei pentru angajatorii care nu respectă liberele de Sf. Andrei și Ziua...
Economic

ITM Prahova a întocmit un altfel de bilanț al pandemiei, concluzionând că, deși această perioadă a avut grave consecințe economice, în mod surprinzător numărul angajatorilor și al angajaţilor din județ a crescu semnificativ.

Read more: Prahova are cu aproape 500 de angajatori și cu 2.000 de angajați mai mult decât la începutul...
Economic

AFI Ploiești dă startul sărbătorilor de iarnă! În perioada 16 noiembrie – 21 decembrie, primii 1.000 de clienți care fac cumpărături de minimum 150 de lei în AFI Ploiești primesc garantat un AFI Gift Card în valoare de 30 de lei și intră automat în tombola pentru marele premiu, un smartwatch Fossil, oferit de Be in time.

Read more: 1000 de AFI Gift Carduri garantate... pentru că de sărbători cadourile duc la AFI Ploiești
Economic

În oferta eMag de Black Friday clienții pot găsi 100.000 produse de protecție și echipamente medicale, dar și teste RT-PCR la 199 lei cu reducere de aproape 50%.
Din cele peste 4 milioane de produse aflate la promoție, potrivit promisiunilor companiei, clienții pot achiziționa peste 200 de mașini și motociclete, cea mai extinsă ofertă din toți cei 10 ani de Black Friday

Read more: Black Friday: eMag vinde vouchere pentru teste CoVid 19
Economic

Consiliul Concurenței a anunțat, joi, că a autorizat tranzacția prin care Rompetrol Downstream SRL intenționează să preia dreptul de folosinţă asupra a nouă staţii de distribuţie carburanţi aparţinȃnd societăţilor membre ale grupului Comision Trade.

Read more: Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea de către Rompetrol Downstream SRL a nouă staţii de...
Joomla SEF URLs by Artio