Economic

Economic

Blugii sunt o componentă esențială a garderobei oricărei femei. Având în vedere acest lucru, este surprinzător faptul că găsirea unei perechi de blugi potrivite poate fi totuși atât de dificilă! Există atât de multe stiluri, materiale și tipuri diferite, încât este greu să știi de unde să începi.

Read more: Cum să alegi blugii de damă: stiluri, tip de talie și material
Economic

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrul Județean APIA Prahova, a anunțat că, în perioada 16 octombrie –04 noiembrie 2020, la nivel național au fost autorizați la plată în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2020, 654.707 fermieri, reprezentând aproximativ 79% din numărul total.

Read more: APIA anunță stadiul plăților în avans aferente Campaniei 2020
Economic

Hotelul Marriot din București a găzduit, vineri, o nouă ediție a galei de premiere a societăților incluse în Topul Național al Firmelor Private din România, cel mai mare eveniment de recunoaștere a meritelor antreprenorilor, prin promovarea celor mai performante întreprinderi ale României.

Read more: TOPUL FIRMELOR DIN ROMÂNIA: CORAL IMPEX, locul I pentru performanța globală, la categoria IMM-uri,...
Economic

Skateboard-ul e astăzi la modă pretutindeni, inclusiv în România, unde există chiar și parcuri și locații dedicate acestui sport. Acesta este, însă, un sport fără o istorie îndelungată. De fapt, primii skateboarderi au apărut la sfârșitul anilor '40 și au constat în surferii californieni care și-au dat seama că în zilele fără valuri nu aveau cum să-și practice sportul preferat.

Read more: Începuturile skateboarding-ului: cum s-a născut acest sport urban
Economic

Pentru a alege cele mai bune uși interior pentru casa ta, ar trebui să iei în considerare stilul casei tale, nivelul de calitate pe care ți-l dorești pentru viața ta și priveliștea pe care vrei să o ai. Celălalt lucru important în alegere este bugetul.

Read more: Ghid pentru a alege uși interior la fiecare cameră
Economic

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrul Județean APIA Prahova, a anunțat, într-o informare transmisă vineri, că până la data de 21.10.2020 au fost autorizați la plată la nivel național, în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2020, 547.311 de fermieri, reprezentând un procent de 65% din totalul fermierilor declarați eligibili.

Read more: APIA: Acordarea plăților în avans este în plină desfășurare
Economic

Inspecţia Muncii prin Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova, în parteneriat  cu Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti şi platforma ssm.ro, dar și cu participarea ITM-urilor din încă  11 județe, organizează marți, la Ploiești, webinarul „Locurile de muncă sănătoase îţi fac sarcina mai uşoară!”, dedicat „Săptămânii Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă".

Read more: Webinarul "Locurile de muncă sănătoase îţi fac sarcina mai uşoară!", evenimentul organizat la...
Economic

Următoarea generație de PlayStation este aproape aici. După mai bine de un an de informații despre PS 5, Sony a stabilit în cele din urmă prețul, data lansării și câteva dintre lucrurile la care ne putem aștepta de la această consolă.

Read more: PS 5: Tot ce trebuie să știi despre cea mai nouă consolă de jocuri a Sony
Economic

Consumatorii casnici care folosesc gazele naturale pentru încălzire ar putea plăti facturi mai mici cu sume chiar și cu 200 de lei mai mici, în fiecare lună, dacă schimbă contractul sau furnizorul, reiese dintr-o analiză efectuată de Consiliul Concurenței.

Read more: Cum pot fi reduse facturile la gaze, chiar și cu 200 lei/lună. Strategia detaliată de Consiliul...
Joomla SEF URLs by Artio