Economic

Economic

Nu mai este mult timp și ne va cuprinde spiritul Sărbătorilor de iarnă, probabil oferindu-ne mai multă relaxare, bucurie și speranță într-un context relativ tensionat (pandemia globală de Covid-19 care afectează puternic și România). Pentru fiecare dintre noi, este important să dăruim, să oferim aceste momente speciale celor dragi. A oferi este o experiență la fel de plăcută cu a primi, spun specialiștii, cel puțin atunci când o faci din suflet. Oricum, a oferi cadouri îți aduce avantaje în relația cu persoana în cauză, atât pe plan personal, cât și profesional.

Read more: Coșurile cadou – arta de a dărui de Sărbători și oricând
Economic

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a impus, prin hotărârea adoptată luni seară, ca angajatorii din localitățile cu număr mare e îmbolnăviri să ia măsuri suplimentare pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Read more: #coronavirus | CNSU: În localitățile cu număr mare de cazuri, angajații trebuie să lucreze de...
Economic

În această toamnă, AFI Ploiești împreună cu consultantul de stil Irina Markovits lansează „Exerciții de stil”, un proiect video care te provoacă să te reinventezi stilistic, să îți construiești o garderobă unică și sustenabilă, să înveți cum să creezi ținute adaptate stilului, siluetei, sezonului.

Read more: „Exerciții de stil” cu Irina Markovits în luna octombrie la AFI Ploiești
Economic

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDROPRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 11 septembrie 2020
Economic

Toamna se numără surprizele! Începând cu 17 septembrie, ploieștenii sunt invitați să descopere în exclusivitate la AFI Ploiești cel mai nou concept SINSAY. Cunoscut de iubitoarele de fashion drept unul dintre cele mai cool brand-uri de modă dedicate femeilor, SINSAY aduce la AFI Ploiești trei noi categorii în gama de produse: articole de îmbrăcăminte pentru copii și bărbați, dar și accesorii pentru casă. Magazinul va fi găzduit pe o suprafață extinsă de 1200 de metri pătrați.

Read more: Noul concept SINSAY în AFI Ploiești din 17 septembrie
Economic

S.C. TERMENE JUST SRL, cu sediul in localitatea Ploiești, str. Nicolae Titulescu, Nr.32, Județul Prahova, Romania, tel: 0344 803 100, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Beneficiar în cadrul Programului Operational Competitivitate 2014 – 2020, AXA prioritara 2, Actiunea 2.2.1. ,,Sprijinirea cresterii valorii adaugate generate de sectorul TIC si a inovarii”, titlu proiect „TERMENE_AI_360 - platforma inovativa pentru analiza automata a datelor si informatiilor pentru afaceri”, cod SMIS 129271, organizează procedura competitiva pentru atribuirea contractului de servicii privind Achizitie Servicii de sprjinire a inovarii prin analiza vulnerabilitatilor platformei inovative implementate din punct de vedere al securitatii informationale COD CPV: 72600000-6, CPV 73210000-7 contract ce se va derula pe o perioadă de 30 luni

Read more: INVITATIE DE PARTICIPARE Nr 44 Proiect cod SMIS 129271 „TERMENE_AI_360 - platforma inovativa...
Economic

S.C. TERMENE JUST SRL, cu sediul in localitatea Ploiești, str. Nicolae Titulescu, Nr.32, Județul Prahova, Romania, tel: 0344 803 100, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Beneficiar în cadrul Programului Operational Competitivitate 2014 – 2020, AXA prioritara 2, Actiunea 2.2.1. ,,Sprijinirea cresterii valorii adaugate generate de sectorul TIC si a inovarii”, titlu proiect „TERMENE_AI_360 - platforma inovativa pentru analiza automata a datelor si informatiilor pentru afaceri”, cod SMIS 129271, organizează procedura competitiva pentru atribuirea contractului de servicii privind Achizitie Servicii de consultanta in domeniul inovarii privind accesul la noi tehnologii si organizarea activitatii de C&D in vederea integrarii activitatilor de cercetare in planurile operationale ale societatii COD CPV: 73210000-7 contract ce se va derula pe o perioadă de 30 luni.

Read more: INVITATIE DE PARTICIPARE Proiect cod SMIS 129271 „TERMENE_AI_360 - platforma inovativa pentru...
Economic

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență în care stabilește cum vor putea părinții care sunt anagjați să beneficieze de zile libere pentru a sta acasă, cu copiii, în anul școlar următor, în situația închiderii unităților de învățământ, pe fondul pandemiei.

Read more: Angajatorii, OBLIGAȚI să le acorde zile libere plătite salariaților care trebuie să stea acasă, cu...
Joomla SEF URLs by Artio