Economic

Economic

locuri-muncaAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a primit lista joburilor vacante oferite pentru românii aflați în căutarea unei slujbe, de către angajatori în străinătate. Țări ca Belgia, Germania, Marea Britanie și Norvegia caută angajați din România pestru posturi ca responsabil de comunicare în afaceri europene, bucătari, ingineri, analiști programatori, asistente medicale sau asistenți sociali.

Read more: LOCURI DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE: Martea Britanie caută 150 de asistente medicale! Vezi celelalte...
Economic

plati numerarMăsura a fost aprobată de Guvern miercuri, 2 aprilie. Potrivit hotărârii, persoanele fizice vor putea putea efectua plăți și încasari în numerar în limita unui plafon zilnic ce nu poate depăși 10.000 lei pe tranzacție.

Read more: LIMITĂRI FINANCIARE: Persoanele fizice vor putea efectua plăți în numerar până la maxim 10.000 lei...
Economic

intalnire euroregiune CJJoi, 3 aprilie, reprezentaţii Consiliului Judeţean Prahova s-au întâlnit cu președinții raioanelor din Republica Moldova membre ale Euroregiunii „Siret-Prut-Nistru". Discuțiile au vizat atragerea de investitori pentru dezvoltarea acestor zone, dar și atragerea altor unități administrativ-teritoriale în organizația economică.

Read more: Euroregiunea „Siret-Prut-Nistru”: Investiţii economice în 26 de raioane moldoveneşti și trei...
Economic

cele mai sarace judetePotrivit unei analize realizate de Econtext.ro, economia României s-ar afla într-o creștere ușoară față de anii trecuți, atât la nivel regional cât și județean. Cu toate acestea, criza economică se manifestă în continuare, unele județe rămânând la un stadiu accentuat de sărăcie. Iată care sunt acestea.

Read more: TOPUL celor mai sărace județe ale țării. Vezi pe ce loc se situează județul tău!
Joomla SEF URLs by Artio