Ploieșteanca Bianca Patrichi candidează, din partea PNL Prahova, pentru obținerea unui mandat de parlamentar în cadrul scrutinului electoral din decembrie 2020.

Cu o experiență profesională de aproape 20 de ani, atât în zona administrației locale, cât și la nivelul aparatului administrativ central, Bianca Patrichi este membră a Partidului Național Liberal din anul 2001, an care coincide și cu intrarea sa în politică. “Acum aproape 20 de ani, m-am înscris în Partidul Național Liberal, formațiune politică în care mă pot regăsi, atât din perspectiva doctrinară, cât și din cea umană”, spune Bianca Patrichi.

Cred în firescul care trebuie să revină în politica din România, așa cum cred că orice om ales într-o funcție publică are obligația de a se implica în comunitatea pe care o reprezintă cu tot ce poate și îi este permis din punct de vedere legal. Consider că, dacă ne dorim dezvoltare în România, avem datoria să ne implicăm și să renunțăm la postura confortabilă „de pe margine” - este convingerea cu care Bianca Patrichi intră în cursa pentru obținerea unui mandat în Senatul României.

De-a lungul timpului, Bianca Patrichi a fost expert parlamentar, coordonator relații publice în Parlamentul României, iar din 2018 este șef Serviciu Comunicare și Relații Publice la Conpet SA. Liberala este absolventă a Facultății de Științe Politice (Universitatea București) și a unui master în administrație publică și integrare europeană (UPG Ploiești).

Joomla SEF URLs by Artio