Preşedintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, a anunţat că formaţiunea va avea candidaţi la primării în toate cele 104 localităţi ale judeţului, declarând că mulţi dintre aceştia sunt oameni care nu au mai făcut politică până acum şi care au intrat în partid cu gândul să schimbe în bine comunităţile în care locuiesc.

 

Anunţul vine după ce, până acum, Partidul Mişcarea Populară militase pentru formarea unor alianţe cu PNL şi USR-Plus, argumentând că, în contextul alegerilor într-un singur tur, o candidatură comună oferă mai multe şanse de câştig decât trei candidaturi separate, în care candidaţii şi-ar fura reciproc din voturi.

"Ieri după-amiază, la ședința Consiliului Național al Partidului Mișcarea Populară. Pregătim alegerile locale, cu obiectivul de a obține mai mult de 10 la sută din voturile românilor. În Prahova, vom avea o garnitură completă de candidați la primării. Cei mai mulți - oameni ai locului, care nu au mai făcut politică și care vor să se implice în dezvoltarea comunităților în care trăiesc", a afirmat, luni, preşedintele PMP Prahova,Cătălina Bozianu, într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook.

Joomla SEF URLs by Artio