Deputatul de Prahova Dan Rădulescu a făcut o "radiografie" ironică a actualei campanii electorale, plecând de la ideea că "imediat, în câteva zile, avem ocazia să încercăm să facem ceva cu urbea asta a noastră, Republica de dinainte de republică, Ploieștiul".

 

 
"Catindații sunt mai prietenoși ca niciodată, se atârnă voluntar, zâmbind, de clanțele ușilor și ni se dezvăluie amabili din cutiile poștale, iar pe unii mai curajoși îi putem întâlni chiar și pe stradă. Așa că, de duminică, vom avea iar la dispoziție, pentru următorii 4 ani, un primar și 27 de consilieri. Chiar! Știți numele vreunui actual consilier local?! Aveți vreun e-mail de serviciu, vreun telefon, știți care este programul de audiențe – chestii din astea, de bază, pentru oricine vrea să fie în slujba cetățeanului... Dar vreun raport de activitate, așa cum cere legea, în ăștia 30 de ani, ați văzut?! Dacă ați răspuns cu «nu» la cel puțin una dintre aceste întrebări, atunci, probabil că, deja, ați aruncat la gunoi pliantele electorale și știți cu cine veți vota... Și, pentru că tot am ajuns aici, astăzi vă voi spune ce NU voi vota eu: în primul rând șomeri, oameni fără un job de ani de zile, care visează confortul banului public doar pentru că n-au mai candidat până acum. Apoi, n-aș vota tinerii frumoși și liberi, cu o facultate stranie, căci, să fim serioși UPG-ul în afară de tradiția petrolistă e zero barat, băieței care au prins o sinecură de partid ca job pentru o scurtă vreme, fără experiență, dar cu echilibru pe trotineta împrumutată. Nu voi vota nici oameni care, în viața reală, sunt colegi la același serviciu și care, printr-o minunată întâmplare, ca să vezi, se regăsesc pe listele de consilieri ale aceluiași partid, sub oblăduirea la fel de întâmplătoare a șefului de la job... Și nu-i voi vota nici pe urmașii tovarășilor de la securitatea Ploiești, care au distrus destine înainte de '89, iar acum, prin progeniturile lor, vor să facă un județ mai bun pentru că, nu-i așa, copiii șefilor noștri vor fi șefii copiilor noștri... Vom avea de făcut, cu siguranță, niște alegeri dificile, ca de obicei și ca un blestem, parcă văd că va trebui să alegem, iar, răul cel mai mic... Altfel, mare grijă pe unde călcați!", a declarat Dan Rădulescu.
 
Mesajul parlamentarului de Prahova, încărcat de ironii la adresa unor membri USR, a fost însoţit şi de o fotografie de actualitate cu pavajul din "buricul" Ploieştiului.
Joomla SEF URLs by Artio

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries