Parlamentarul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova, le-a solicitat tuturor primarilor din judeţ sugestii pentru bugetul de stat pe anul viitor, argumentând că politicienii trebuie să lase "partizanatul politic" şi să îşi unească forţele pentru "a realiza, împreună, proiectele menite să dezvolte judeţul".

 

Deputatul, membru în comisia pentru Administraţie Publică, a făcut un apel la unitate, explicând, în adresa transmisă edililor, că "în campania electorală din anul 2016, m-am angajat în faţa oamenilor să promovez în Parlament orice demers de natură să contribuie la dezvoltarea Prahovei, fără să ţin cont de culoarea politică a primarului". Ea a mai anunţat că aşteaptă sugestii până pe 11 decembrie şi că se angajează să susţină în timpul dezbaterilor pe buget proiectele venite de la primari ori să le ceară miniştrilor de resort, pe cale oficială, să răspundă problemelor semnalate.

"Ca în fiecare an de mandat, le-am transmis tuturor primarilor din Prahova invitația de a-mi trimite toate amendamentele lor la proiectul de lege a bugetului de stat, pentru a le putea susține în Parlament. Împreună, facem tot ceea ce depinde de noi pentru dezvoltarea comunităților prahovene", a declarat deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio