Deputatul de Prahova Dan Rădulescu a reacționat la informația apărută zilele acestea, potrivit căreia statul român nu a recuperat nimic din uriașele prejudicii din dosarele ANRP.

 

Dan Rădulescu oferă o posibilă explicație pentru acest dezinteres al autorităților, de a recupera cele 365 de milioane de euro, anticipând că "firul invizibil al corupției transpartinice unește pe toată lumea...".

"356 de milioane de euro are de recuperat statul român din celebrele dosare ANRP!

Desigur, nicio instituție, de ani buni, n-a mișcat un deget pentru asta, pentru că firul invizibil al corupției transpartinice unește pe toată lumea...

Ce se putea face cu banii ăștia? Vă dau un singur exemplu: cei de la «Dăruiește Viața» au construit un spital ultramodern în București pentru copiii bolnavi de cancer cu 9 milioane de euro, exclusiv din donații. Nu s-a furat și nici nu s-a lucrat cu firme de partid...

Calculați câte spitale, câți kilometri de autostradă sau câte parcuri se puteau construi de banii ăștia! Și, mai bine, cam câte pușcării...!", a scris Dan Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

Reacția acestuia vine după ce g4media.ro a publicat o situație detaliată a stadiului recuperării prejudiciilor din dosarele ANRP.

Joomla SEF URLs by Artio