Un proiect important pentru protejarea pădurilor din România a fost adoptat, marți de Parlament.

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a anunțat, marți după-amiază, pe pagina sa de Facebook, o uriașă "victorie în Parlament pentru pădurile României".

"DNA-ul Pădurilor, proiectul inițiat de USR pentru combaterea infracțiunilor de mediu, a fost votat astăzi în Senat și va ajunge la președintele Klaus Iohannis pentru promulgare", a scris parlamentarul.

Acesta a anunțat că "s-au abținut la acest vot senatorii UDMR, care de-a lungul timpului au încercat să vâneze pădurile statului și au profitat în urma defrișărilor".

În opinia deputatului USR de Prahova "votul de astăzi înseamnă un moment istoric pentru combaterea infracțiunilor de mediu din țara noastră. Prin înființarea DNA-ului Pădurilor Parlamentul arată că protejarea pădurilor devine o prioritate pentru România".

Acesta a dat asigurări că USR va continua "continua lupta pentru apărarea mediului". "Vom propune îmbunătățirea legislației pentru a putea lăsa copiilor noștri o țară curată, în care să se bucure de natură, de păduri, de apă și aer curat", a mai declarat deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu.

Joomla SEF URLs by Artio

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries