Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher s-a aflat, duminică, pe 22 decembrie, printre cei care au comemorat, la Ploiești, eroii Revoluției din 1989.

 

Cu prilejul ceremoniilor derulate astăzi, parlamentarul de Prahova a subliniat importanța pe care această dată și, de altfel, întregul șir de evenimente din decembrie 1989 îl au în stabilirea cursului istoriei și a evoluției României.

"22 decembrie, zi de referință în istoria României. Comemorăm astăzi 30 de ani de la revoluția din decembrie 1989 moment de cotitură în istoria țării noastre, moment în care România s-a eliberat de sub dictatura comunistă și a intrat pe drumul dezvoltării și integrării europene.

Aducem astăzi un omagiu victimelor revoluţiei precum şi familiilor lor, care şi-au sacrificat viaţa pentru a pune capăt dictaturii totalitare din România, prin sacrificiul lor permițând tranziția României către democrație, statul de drept,economia de piata,precum și integrarea ulterioară în N.A.T.O. și Uniunea Europeana", a comentat deputatul de Prahova Laura Moagher.

Joomla SEF URLs by Artio

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries