Cătălina Bozianu, deputat și președinte al PMP Prahova, i-a transmis ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, o întrebare referitoare la perspectivele realizării tronsonului de autostradă Comarnic - Brașov.

 

Demersul vine în continuarea altor inițiative similare prin care Opoziția încearcă să-i mobilizeze pe guvernanți, în vederea demarării acestui proiect important.

"Domnule ministru, în contextul intensificării protestelor cetățenilor față de lentoarea cu care se realizează proiectele de construcție de autostrăzi în timpul acestei guvernări, Executivul are obligația să prezinte opiniei publice adevărata stare de fapt a realizării tronsonului Comarnic - Brașov, unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură din România. Pentru anul în curs, executivul PSD propune, prin legea bugetului, să se cheltuiască pentru proiectul autostrăzii doar 5,9 milioane de lei din credite de angajament și 139 de milioane de lei din credite bugetare. Vă rog să precizați care este destinația acestor fonduri și când estimați că vor demara lucrările efective la tronsonul de autostradă Comarnic - Brașov" i-a transmis deputatul PMP de Prahova Cătălia Bozianu ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc.

În aceeași zi, peședintele PMP, Eugen Tomac, a anunțat că Senatul a adoptat, ca primă cameră sesizată, proiectul de lege referitor la Autostrada Unirii (VEZI DETALII).

Joomla SEF URLs by Artio