Mai mulţi alegători din Ploieşti au primit în ziua alegerilor locale SMS-uri în care erau îndemnaţi să boicoteze votul pentru Consiliul Judeţean, atribuite candidatului USR-PLUS la Primărie. Reprezentanţii alianţei susţin că, în mod evident, nu ei au trimis respectivele mesaje, dând vina pe rivalii de la PSD şi acuzând că şi în zilele precedente au existat furturi de identitate, mergând de la trucarea unui clip video distribuit pe internet şi până la tipărirea unor pliante care conţineau însemnele celor două partide.

 

Mesajul primit duminică, în jurul prânzului, de mai mulţi ploieşteni, este scris ca şi cum ar fi fost redactat de Enescu şi îndeamnă oamenii să voteze candidatul USR-PLUS la Primărie şi să boicoteze votul pentru Consiliul Judeţean. Imediat ce au aflat, reprezentanţii alianţei au transmis dezminţiri, anunţând că nu ei au emis SMS-urile. Într-un comunicat de presă, liderii USR-PLUS vorbesc despre depunerea unei plângeri penale, amintind că şi în zilele dinaintea votării au existat astfel de falsuri.

Totodată, tot pe telefoanele mobile, ploieştenii au primit la câteva distanţă mesaje în care li se spune să nu ia în seamă eventualele SMS-uri primite anterior: "Atenţie! Răzvan Enescu nu trimite mesaje către ploieşteni! Mesajele vin de la PSD care e disperat că pierde puterea în Ploieşti şi Prahova!".

Joomla SEF URLs by Artio