Politic

Politic

Ludovic Orban a fost prezent, luni, în Parlamentul României, la solicitarea PSD, anunțând, din Legislativ, că pentru viitor nu sunt avute în vedere majorări de taxe și impozite. Episodul a fost comentat de deputatul liberal de Prahova, Roberta Anastase, care a subliniat că tocmai cei care l-au chemat pe premier în fața parlamentarilor nu au fost interesați să audă ce are de spus acesta.

Read more: Roberta Anastase, despre scenele de luni, din Parlament: "Ludovic Orban a venit, PSD-iștii nu!"....
Politic

PSD Prahova a marcat, vineri, începerea campaniei pentru alegerile parlamentare, cu o conferinţă de presă la care au participat primii patru candidaţi pentru Camera Deputaţilor, Bogdan Toader, Maya Teodoroiu, Graţiela Gavrilescul, Rodica Paraschiv, şi primii trei candidaţi pentru Senat, Radu Oprea, Laura Moagher-Fulgeanu şi George Botez. Preşedintele organizaţiei judeţene, Bogdan Toader, a anunţat cu această ocazie o ţintă extrem de ambiţioasă, de cinci mandate de deputaţi şi două de senatori, declarând că se bazează pe "valoarea echipei" şi pe faptul că, în viziunea sa, "prahovenii s-au săturat de guvernarea PNL". El a vorbit şi despre impunerea de la centru a candidaturii fostului judecător CCR Maya Teodoroiu, spunând că a fost vorba despre o "armonizare între ce-şi dorea organizaţia locală şi strategia naţională", cu referire la nevoia de a avea specialişti în drept prezenţi în viitorul legislativ.

Read more: PSD Prahova deschide oficial campania pentru parlamentare, lăudându-se că electoratul propriu "va...
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher atrage atenția asupra faptului că "este o gaură uriașă, fără precedent, între veniturile planificate și cele realizate de guvernul PNL, o gaură care nu mai poate fi acoperită la nesfârșit din împrumuturi, inclusiv pentru faptul că plafonul de îndatorare aprobat nu mai permite".

Read more: Avertismentul parlamentarului de Prahova Laura Moagher: "Guvernul Dreptei Unite va crește TVA dacă...
Politic

În pragul alegerilor parlamentare, politicienii se adaptează unor schimbări cotidiene de bun augur, insuflând încredere electoratului, ceea ce dovedeşte maturitate şi responsabilitate pentru opţiunile politice! Nume sonore ca Dan Ioan Ioniță, Liviu Pleşoianu, Şerban Nicolae, Nicolae Avram, Cătălin Ră̆dulescu, Cătălin Ivan, Sorin Bota, Bogdan Stanoevici și Emanoil Savin au îmbrățișat viziunea și obiectivele Partidului Ecologist Român. De asemenea, Emanoil Savin, devenit deja un nume marcant nu doar în politica prahoveană, ci și în Parlamentul României, deschide lista Camerei Deputaților din partea Partidului Ecologist Român pentru județul Prahova, la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Read more: Emanoil Savin, primul loc pe lista PER Prahova pentru Camera Deputaților
Politic

Camera Deputaților, în calitate de for decizional, a adoptat, în această săptămână, cu 219 voturi "pentru" și o singură abținere, proiectul pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, în sensul introducerii unor prevederi care să motiveze companiile private să susțină domeniul educației.

Read more: Proiectul de lege care încurajează firmele să investească în elevi și în educație, semnat și de...
Politic

Deputatul de Prahova Dan Rădulescu a anunțat că, în sfârșit, proiectul de lege privind modificarea Legii 544 privind liberul acces la informaţiile de interes public, printre ai cărui inițiatori se numără, a ajuns pe ordinea de zi. Propunerea vizează asigurarea transparenţei în privința informațiilor referitoare la contractele cu autoritățile publice.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu: "Avem șansa de a obține mai multă transparență cu privire la contractele...
Politic

După ce i-au criticat pe liberali de fiecare dată când au avut ocazia, şi mai-marii PSD au uitat de măsurile de prevenţie şi regulile de distanţare. Liderii formaţiunii, în frunte cu Marcel Ciolacu şi Mihai Tudose, au fost surprinşi într-un restaurant, la aceeaşi masă, în grup mare şi fără măşti.

Read more: Marcel Ciolacu, la masă cu mai mulţi lideri PSD, fără măşti şi sfidând regulile anti-Covid
Politic

PMP, PNL, UDMR, Pro România, PSD, USR-PLUS, PNR, PER, PRM, PPU(SL), PSR, ARN, AUR şi patru independenţi au depus candidaturi în Prahova pentru alegerile parlamentare aşteptate să aibă loc pe 6 decembrie. Două liste au fost respinse de Biroul Electoral, pe motiv că aveau numai bărbaţi sau numai femei, ceea ce înseamnă că pe buletinele de vot se vor regăsi 196 de nume, la care se adaugă candidaturile propuse de minorităţile naţionale, care au statut diferit.

Read more: 13 partide şi 4 independenţi vor concura la alegerile parlamentare din Prahova. Mai multe...
Joomla SEF URLs by Artio