Politic

Politic

Cei doi consilieri din Ploieşti ai Partidului Prahova în Acţiune, Răzvan Stănciulescu şi Cristina Toma-Cochinescu, şi-au publicat rapoartele de activitate aferente anului 2020, îndemnându-şi şi colegii de partid din alte localităţi să facă acest gest de transparenţă. În cele câteva luni scurse de la începerea mandatului, cei doi au fost iniţiatori ai mai multor hotărâri importante, vizând acordarea unor facilităţi persoanelor fizice şi societăţilor care au avut activităţile întrerupte pe timp pandemie, repartizarea unor locuinţe sociale sau actualizarea inventarului bunurilor din domeniul public ori a regulamentului de vânzare a locuinţelor ANL.

Read more: Consilierii municipali de la Prahova în Acţiune şi-au prezentat rapoartele de activitate
Politic

Senatorul PNL de Prahova Roberta Anastase a depus un proiect pentru modificarea Legii locuinței, în sensul completării articolelor referitoare la locuințele de intervenție și locuințele de necesitate, astfel încât definițiile din actul normativ să fie adaptate și să răspundă nevoilor conturate în prezent, în contextul pandemiei.

Read more: Senatorul de Prahova Roberta Anastase propune modificarea Legii locuinței, pentru sprijinirea...
Politic

Procedură "simplă, corectă şi rapidă" pentru eliberarea autorizaţiilor de construire, promite senatorul de Prahova Roberta Anastase, anunţând o iniţiativă de modificare a Legii 50/1991.

Read more: Senatorul Roberta Anastase anunţă un proiect de simplificare a procedurilor pentru autorizaţiile...
Politic

Fostul deputat de Prahova Dan Rădulescu a comentat, într-un mesaj publicat în mediul on-line, demiterea din funcția de subsecretar de stat a lui Octav Bjoza, președintele Asociației Foștilor Deținuți Politici, făcând totodată trimitere și o numire recentă, în aceeași notă, petrecută pe plan local.

Read more: Fostul deputat Dan Rădulescu: tatăl noului subprefect este fostul lt. col. din cadrul Biroului 1...
Politic

Senatorul PNL de Prahova Roberta Anastase a reluat, săptămâna trecută, programul de audiențe, întrerupt din cauza măsurilor impuse până acum în contextul pandemiei.

Read more: Senatorul de Prahova Roberta Anastase a reluat audiențele. Cetățenii nu au nevoie de programare...
Politic

Ministrul FInanţelor, Alexandru Nazare, a anunţat o modificare legislativă vizând Codul fiscal, prin care plafonul până la care societăţile comerciale pot opta pentru aplicarea TVA-uluila încasare a fost fixat la 4,5 milioane de lei pe an.

Read more: Pot opta pentru TVA la încasare toate firmele cu cifre de afaceri sub 4,5 milioane de lei
Politic

Ministrul Finanţelor, senatorul de Prahova Alexandru Nazare, a anunţat astăzi că programul IMM Factor, dedicat microîntreprinderilor şi firmelor mici şi mijlocii, se va derula şi în 2021, cu un fond de garanţii de stat în valoare de un miliard de lei alocat în acest an.

Read more: Ministrul Finanţelor anunţă garanţii de stat de un miliard prin programul IMM Factor 2021
Joomla SEF URLs by Artio