Politic

Politic

PNL Prahova adepus miercuri listele de candidatură pentru alegerile parlamentare. Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, este una dintre surprizele de aici. Aflat pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaţilor, el a vorbit astăzi despre atuurile pe care le are Partidul Naţional Liberal şi despre obiectivele asumate de actuala guvernare.

Read more: PNL a depus dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare din Prahova: "Niciun alt partid...
Politic

Deputatul de Prahova Dan Rădulescu  a anunțat că, la începutul aceste săptămâni, pe ordinea de zi a Camerei Deputaților a fost repus Proiectul de Lege privind utilizarea, conservarea şi protecţia solului.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu: "Proiectul de Lege privind utilizarea, conservarea şi protecţia solului a...
Politic

Directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti, Raul Petrescu, fost viceprimar al municipiului în mandatul 2012-2016, a luat decizia de a candida la alegerile parlamentare din acest an. El va concura independent, pentru un mandat de deputat.

Read more: Raul Petrescu, directorul RASP Ploieşti, candidează independent la alegerile parlamentare din...
Politic

Doliu printre reprezentanţii PLUS Prahova. Colegul lor Viorel Mihai, aflat pe o poziţie eligibilă pe lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean, a încetat din viaţă zilele trecute. El ar fi urmat să îşi preia zilele acestea mandatul.

Read more: Un prahovean ales consilier judeţean din partea PLUS a murit înainte să-şi poată începe mandatul
Politic

Președintele Partidului Prahova în Acțiune, conf. univ. dr. Mihai Apostolache, a anunțat că va candida la alegerile parlamentare, dar nu din parta formațiunii politice, ci independent.

Read more: Conf. univ. dr. Mihai Apostolache a anunțat că va candida independent la alegerile parlamentare
Politic

Un actual ministru, un fost ministru, un fost preşedinte al Camerei Deputaţilor şi alţi trei actuali sau foşti parlamentari se vor afla pe primele poziţii pe listele de candidaţi al Partidului Naţional Liberal Prahova la alegerile parlamentare de la finalul acestui an, conform unor surse din partid.

Read more: Surse: Cătălin Predoiu şi Roberta Anastase deschid listele PNL la alegerile parlamentare din Prahova
Politic

Șase parlamentari (cinci social-democrați și un liberal) au depus un proiect de lege la Senat prin care vor să modifice Legea 544/ 2001 privind liberul acces la informațiile de interes public. PNL-istul și-a retras însă semnătura de pe proiectul care, printre altele, oferă posibilitatea autorităților să refuză să răspundă solicitărilor pe motiv că informațiile sunt solicitate cu „rea-credință”.

Read more: Cinci parlamentari PSD propun modificarea legii, cu limitarea accesului la informații de interes...
Politic

În această săptămână, plenul Camerei Deputaților a adoptat, în unanimitate, proiectul de lege pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul penal în vederea transmiterii unor directive ale Uniunii Europene. Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă a explicat de ce acest moment reprezintă un punct important pentru justiția din țara noastră.

Read more: Răzvan Prișcă: Adoptarea proiectului privind confiscarea extinsă, un pas important pentru justiția...
Politic

Deputatul de Prahova Dan Rădulescu a anunțat votarea unei noi legi care acordă persoanelor ce au locuit cel puțin 30 de ani în orașele afectate de poluare, printre care și localitățile Brazi şi Ploiești, o reducerea a vârstei standard de pensionare cu doi ani fără penalizare. Acesta remarcă situaţia gravă cauzată de poluare, în anumite zone din țară, consemnată chiar în textul proiectului.

Read more: O nouă lege privind reducere vârstei de pensionare, pentru locuitorii din zonele poluate, votată...
Joomla SEF URLs by Artio