Politic

Politic

Ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare, a arătat că Parlamentul a votat, marți, pentru un “buget al relansării economice”, care reflectă o atitudine fiscal-bugetară prudentă, așa cum se aștepta inclusiv Comisia Europeană, conform recomandărilor formulate în acest sens, în ultimii ani.

Read more: Ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare: “Este un buget robust, realist. O atitudine fiscal...
Politic

Senatorul PNL de Prahova Roberta Anastase a subliniat, marți seară, după adoptarea legii bugetului de stat pe acest an, că acesta va putea acoperi toate obligațiile financiare ale statului român, iar Executivul va putea duce o politică neutră, fără majorări de taxe și chiar cu păstrarea unor facilități acordate anul trecut.

Read more: Roberta Anastase, senator de Prahova: “Bugetul pentru anul 2021 reușește să acopere toate...
Politic

Elena Udrea a primit o condamnare la opt ani de închisoare cu executare, într-un dosar penal al DNA în care fostul ministru al Turismului e acuzat de spălare de bani şi instigare la luare de mită în perioada campaniei pentru alegerile prezidenţiale din 2009. În acelaşi dosar a fost condamnată şi fiica lui Traian Băsescu, Ioana. Sentinţa nu este definitivă.

Read more: Elena Udrea, condamnată la opt ani cu executare de prima instanţă de judecată, în dosarul...
Politic

Preşedintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, a anunţat că formaţiunea a retras litigiile, trei la număr, pe care le iniţiase faţă de PNL şi faţă de doi consilieri USR, argumentând că a fost o decizie luată în urma unor consultări interne în care s-a considerat că "mesajul a fost înţeles" şi că "oamenii vor alt fel de politică".

Read more: PSD Prahova anunţă c-a retras litigiile pentru defăimare: "S-a înţeles mesajul"
Politic

Într-o conferinţă de presă susţinută astăzi, parlamentarii prahoveni Bogdan Toader, Radu Oprea şi Rodica Paraschiv au criticat proiectul de buget de stat propus de coaliţia de guvernare, etichetat drept unul "al împrumuturilor" şi "care nu permite dezvoltarea" şi au anunţat că Partidul Social Democrat propune un buget alternativ, mai atent la revendicările sindicaliştilor. Cei trei parlamentari ai PSD Prahova au anunţat că vor susţine un set de amendamente, printre cele mai importante pentru judeţ fiind cele care vizează alocări de fonduri pentru şoselele de centură ale oraşelor Câmpina, Comarnic şi Văleni şi pentru staţia de epurare a Ploieştiului.

Read more: Parlamentarii PSD Prahova promit să militeze pentru fonduri guvernamentale destinate staţiei de...
Politic

Prezent la Actualitatea LIVE, consilierul local Răzvan Stănciulescu s-a declarat indignat de faptul că în Cimitirul Sovietic situate pe Bulevardul Republicii au fost afișate simboluri comuniste.

Read more: Răzvan Stănciulescu: „ Nu sunt de acord ca steaua roșie sau secera și ciocanul să fie afișate”
Joomla SEF URLs by Artio