Politic

Politic

Prezent la Actualitatea LIVE, consilierul local Răzvan Stănciulescu s-a declarat indignat de faptul că în Cimitirul Sovietic situate pe Bulevardul Republicii au fost afișate simboluri comuniste.

Read more: Răzvan Stănciulescu: „ Nu sunt de acord ca steaua roșie sau secera și ciocanul să fie afișate”
Politic

După publicarea, în consultare publică, a proiectului legii bugetului de stat pe 2021, prof. Dan Rădulescu subliniază că, din nou, este încălcată Legea educației care prevede ca alocarea a 6% din PIB acestui sector. De fapt, potrivit acestuia, în anul curent alocarea ar fi sub jumătate din acest nivel ignorat în mod constant de guvernanți.

Read more: Prof. Dan Rădulescu reacționează la bugetul propus pentru educație, în 2021
Politic

Parlamentarul USR de Prahova Mihai Polițeanu a povestit, într-o postare pe pagina sa de Facebook, modulîn care s-au derulat, marți, dezbaterile din Comisiei pentru drepturile omului a Camerei Deputaților, privind o modificare a legii referitoare la beneficiile acordate foștilor șefi de stat ai României.

Read more: Mihai Polițeanu, deputat de Prahova: “Ceea ce s-a întâmplat marți în Comisia pentru drepturile...
Politic

Biroul Politic Naţional al PNL se reunește, sâmbătă, în ședință pentru validarea propunerile de prefecţi si subprefecţi. Întâlnirea de va derula sub formă de videoconferință.

Read more: Ședință a Biroul Politic Naţional al PNL, sâmbătă, pentru validarea propunerilor de prefecți și...
Politic

Doi noi consilieri locali ploieşteni, de la PNL şi PLUS, au depus astăzi jurământul în funcţie, intrând în forul legislativ local după ce alţi colegi au renunţat la mandate, fie pentru a prelua alte funcţii în administraţie, fie pentru a deveni parlamentari.

Read more: Consiliul Local Ploieşti a revenit în formulă completă, după validarea a două mandate de supleanţi
Politic

Într-un comunicat de presă transmis joi, PSD Ploieşti anunţă că reprezentanţii în Consiliul Local ai formaţiunii, doi la număr, au depus un proiect care propune indexarea plafonului până la care se acordă transport public gratuit pentru vârstnici. Practic, prin creşterea acestui prag, direct proporţională cu indexările de pensii din ultimii ani, s-ar ajunge la un număr mai mare de persoane care ar putea beneficia de gratuitate pe mijloacele de transport al TCE Ploieşti.

Read more: PSD propune indexarea plafonului de venituri pentru gratuitatea la TCE Ploieşti
Politic

Preşedintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, anunţă că formaţiunea a formulat mai multe acţiuni în instanţă, reclamând calomnii sau posibile încălcări ale prevederilor privind finanţarea campaniilor electorale. Anunţul vine ca răspuns la un comunicat în care USR Prahova reclama că un consilier local al acestui partid ar fi victima unei tentative de intimidare din partea PSD.

Read more: Bogdan Toader: PSD Prahova a depus mai multe acţiuni în instanţă pentru calomnie
Politic

Conducerea USR Prahova anunţă că partidul se solidarizează în jurul lui Mihai Tonsciuc, consilier local ploieştean în vârstă de 24 de ani, dat în judecată de PSD pentru nişte comentarii ironice făcute înainte de alegerile locale din 2020. Social-democraţii îi cer despăgubiri de 10.000 de euro, reclamând o postare făcută pe Facebook de Tonsciuc în august, când reclama că chipul preşedintelui PSD Prahova apărea pe mai multe afişe de mari dimensiuni, amplasate prin municipiu înainte de începerea efectivă a campaniei electorale.

Read more: Consilier USR Ploieşti, dat în judecată de PSD pentru un comentariu ironic
Joomla SEF URLs by Artio