Politic

Politic

Surse din mediul politic anunţă, în contextul discuţiilor de la nivel naţional privind împărţirea posturilor din prefecturi între PNL, USR-PLUS şi UDMR, că Uniunii Salvaţi România urmează să-i revină ocazia de a desemna un subprefect de Prahova, în timp ce pe postul de prefect şi celălalt post de subprefect rămân ocupanţii actuali.

Read more: O nouă schimbare la conducerea Prefecturii Prahova. USR va avea un subprefect
Politic

Reprezentanții elevilor din Prahova s-au întâlnit, miercuri, cu o delegație a PNL din care a făcut parte senatorul de Prahova Roberta Anastase, alături de membri ai Consiliului Județean și ai Consiliului Local Ploiești.

Read more: Roberta Anastase, senator de Prahova, s-a întâlnit cu reprezentanții elevilor din județ
Politic

Consilierul judeţean Mihai Apostolache, reprezentantul Partidului Prahova în Acţiune, a trimis o adresă oficială către conducerea CJ Prahova, solicitând convocarea unei şedinţe extraordinare, pentru o analiză detaliată privind situaţia de la Spitalul Judeţean din Ploieşti şi Maternitatea Ploieşti, ambele fiind unităţi medicale subordonate Consiliului Judeţean.

Read more: Consilierul Mihai Apostolache solicită o şedinţă de urgenţă pentru analizarea cheltuielilor de la...
Politic

Anunţată zilele trecute la nivel naţional, ruperea fuziunii dintre ALDE şi Pro România şi-a produs imediat efectele şi în Consiliul Judeţean Prahova, vizibile la şedinţa de ieri. În loc ca grupul comun să crească de la 7 la 8 membri, acum vor fi două grupuri, unul de 3 şi unul de 5 consilieri judeţeni.

Read more: Divorţul dintre Pro România şi ALDE a devenit vizibil şi în Prahova
Politic

Deputatul PNL de Prahova se referă, într-un punct de vedere exprimat luni după-amiază, la posibilitatea ca, în sfârșit, după o lungă așteptare, cetățenii și companiile să beneficieze de o mai bună legiferare și de atât de necesara debirocratizare.

Read more: Deputatul Cătălin Predoiu: “Ce-ar fi ca pentru fiecare nouă reglementare propusă de un minister să...
Politic

Fost membru al USR și chiar reprezentant al acestui partid în Parlamentul României, pentru o bună parte din mandatul 2016 – 2020, Dan Rădulescu a reacționat la vestea că împărțirea funcțiilor din ministere a stârnit scandal în USR-PLUS, iar peste 300 de membri de partid au semnat o scrisoare publică prin care cer demisia lui Mihai Goțiu.

Read more: Dan Rădulescu, despre culisele scandalului din USR – PLUS, la împărțirea funcțiilor: “Prost...
Politic

Anul 1990 era primul an de libertate după 42 de teroare comunistă, românii priveau cu speranțe înnoite perioada imediat următoare, dar totuși unii s-au prins destul de repede că cei care au furat startul la revoluție sunt niște comunistoizi din linia a doua, aventurieri și carieriști. Așadar, cu câteva luni înainte de fenomenul Piața Universității, au existat trei evenimente puternice de contestare a troici Iliescu-Brucan-Petre Roman.

Iliescu, băiatul bun cu zâmbet fermecător

Read more: Remember 1990 – Deturnarea Revoluției din 1989 provoacă primele contestații anti-Iliescu
Politic

Fostul deputat Dan Rădulescu și-a prezentat, la final de an, raportul de activitate pentru mandatul pe care l-a avut în Parlamentul României, în perioada 2016 – 2020, în care se regăsesc 124 de propuneri legislative – din care 15 promulgate, peste 250 de interpelări, propuneri și scrisori deschis, respective peste 100 de intervenții în mass-media și comunicate de presă.

Read more: Dan Rădulescu: “Mai sunt multe de făcut! Deși este un județ bogat, cu un potențial uriaș, Prahova...
Joomla SEF URLs by Artio